subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 30. Oktobar

Članak otvarati do 19:00


I opet, mnogi ljubitelji tenisa će danas pažnju posvetiti turnirima u Beču i Sankt Peterburgu, kao i kvalifikacijama za masters u Parizu, a mi idemo u daleki Peru. Tamo se igra čelendžer koji retko ko prati, osim možda nas.

Šalu na stranu, čelendžeri možda nisu zahvalni za klađenje, ali kada je pažnja usmerena na veće turnire, onda se ovde može pratiti i zaraditi. Valjda je čelendžer u Brestu to pokazao.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Čileanca Nikolas Jari i Čeh Vit Kopriva. Jari je favorit sa kvotom 1,50, dok je margina postavljena na 21,5.

Ko prati teniske predloge sa ovog sajta sigurno se seća da smo Jarija i te kako forsirali. Ovaj sjajni Čileanac je bio među 50 najboljih na svetu, napredovao iz nedelje u nedelju, a onda se desio doping skandal i sve je otišlo do đavola.

Trenutno je 202. teniser sveta, tavori po ovim čelendžerima po Južnoj Americi, ali ne sumnjamo da će se vratiti barem u prvih 100, jer po kvalitetu on to sigurno zaslužuje. Ako može Lajović da bude u prvih 50, može i on da bude u prvih 100.

Ono što smo kod Jarija voleli jeste njegova igra i konsantnost. Bez obzira protiv koga igrao, dal bio favoriti, ili autsajder, njegovi mečevi po pravilu idu u over. Snažan na servisu i forhendu. Vrlo agresivna igra, ali očajan ritern. U zbiru to daje brze gemove sa obe strane i naravno tesne mečeve.

Ništa se nije promenilo od kada se vratio na teren. Ove sezone je odigrao 54 mečeva, i verovali ili ne na 30 je viđen produženi set (taj brejk, ili 7:5). Ako gledamo današnju marginu Jari ima 28/54 u overu na marginu 21,5 plus još 4 meča je stalo baš na margini. Veoma je pogodan za igru over i mi ćemo danas pokušati sa istom.

Jako dobra stvara je što i Kopriva svoju igru zasniva na servisu i brzoj igri. Ukoliko procenat servisa bude na nivou ovo bi trebalo da prođe bez problema.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80

3:6 3:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje