petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 6. MART

Mislima je na drugom turniru. Članak otvarati do 18:00.

 

Ove nedelje nema ATP turnira, ali su mnogo zanimljivi čelendžeri koji se igraju u Montereju i Indijan Welsu. Nama je za oko zapao meč sa čelendžera u Montereju gde će snage odmeriti Džejson Jung i Ernesto Eskobedo. Kladionice su izašle sa egal kvotama, ali mi mislimo da Eskobedo ima velike šanse da dobije ovaj meč.

Slično kao i juče Paolo Lorenci i Džejson Jung ima prijavljene kvalifikacije za predstojeći masters u Indijan Welsu. Te kvalifikacije startuju devetog marta, što znači da bi danas „morao“ da izgubi ako želi da ode u Kaliforniju što pre i pripremi se za te kvalifikacije. Indijan Wels se igra bukvalno u pustinji, i tamošnji uslovi su baš specifični. Neophodna je adekvatna aklimatizacija tako da neki zdrav razum nalaže da tamo mora da se dođe 2-3 dana pred takmičenje.

Jung je u odličnoj formi u poslednje vreme i zaista bi imao lepe šanse da se plasira u glavni žreb. Kvalifikacije nisu preterano jake kao nekih prethodnih sezona, i on sigurno ima šansu sa ovakvom formom.

Sa druge strane Eskobedo igra sasvim pristojan tenis. Ovde je upisao dve sigurne pobede, a pre toga je igrao polufinale čelendžera u Klivlendu. Forma na zavidnom nivou, servis radi fenomelano dobro i on bi bio u čistom egalu i da Jung nema te kvalifikacije.

Bilo kako bilo zdrav razum nalaže da Jung ide u Kaliforniju. Prosto veliki novac kao i bodovi su u pitanju i on mora da se okuša. Zaista bi bio glup potez da se ovde troši bezveze, ili da eventualno odustane od tako velikog turnira, a da igra odličan tenis.

Predlog za klađenje: Pobeda Eskobeda 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Rezultat: Pobeda  Eskobeda 2:0 (6-2 6-2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje