sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A (najava, predlozi za klađenje) SUBOTA

Ulazimo u samu završnicu sezone. Ove nedelje je na programu predposlednje kolo. U subotu se igraju dva meča. Kolo otvaraju Benevento i Đenova.

Benevento-Genoa

Benevento je već odavno novi učesnik serije B. Ipak oni se ne predaju već igraju hrabro do kraja sezone i to je za svaku pohvalu. U prvom delu sezone su skupili samo 1 bod i to je doprinelo selidbi u niži rang. Od trenutka matematičkog “ obezbeđivanja “ Serije B krenuli su sa znatno boljim igrama. Kao da su se opustili i zaigrali fudbal koji ih je krasio prošle godine. U drugom delu sezone su sakupili 17 bodova,što je sasvim pristojna brojka.Trener De Zerbi danas neće moći da računa na Filipa Đuričića i Guilherme-a,dok bi u tim trebalo da se vrate D’Alessandro, Memushaj i Costa.

Đenova u ovaj meč ulazi opušteno jer su oni svoj cilj ispunili. Opstanak je obezbeđen i već sada kreću pripreme za narednu sezonu. Ovo je bila jedna veoma turbulentna sezona za Đenovu. Dosta dugo su oni bili u donjem delu tabele na ivici zone ispadanja,ali je smena trenera urodila plodom. Ivana Jurića je zamenio Ballardini i preporodio je ekipu.  Zaređali su sa dobrim rezultatima i opstanak je tu. U ovaj meč ulaze nakon dva vezana poraza. Balardini na ovom gostovanju neće moći da računa na suspendovanog Pandeva i Zukanovića.

Prvi ovosezonski meč je dobila ekipa Đenove. S obzirom na stil igre Beneventa,ali i činjenicu da meč nije rezultatski značajan trebalo bi da vidimo dosta golova.

Inter-Sassuolo

U večernjem terminu se sastaju Inter i Sasuolo.

Veoma turbulenta sezona Intera.  Nakon sjajnog starta sezone i borbe za Skudeto usledio je veliki pad pred kraj 2017 godine i serija od skoro dva meseca bez pobede. Ipak toj seriji je došao kraj i Inter je zaigrao znatno bolje,pre svega su popravili odbranu. To ih je dovelo u situaciju da se dva kola pred kraj bore za mesto u Ligi Šampiona. Trenutno zaostaju za Lacijom 2 boda,ali s obzirom da Lacio igra nešto lošije u poslednje vreme nije nemoguće da ih prestignu. Naravno da im je za to potrebna pobeda na ovom meču.

Sasuolo sa druge strane u ovaj meč ulazi potpuno rasterećeno. Oni se nalaze na sredini tabele,daleko i od borbe za Evropu i što je mnogo bitnije daleko od borbe za opstanak. Kod njih je slična situacija kao i kod Đenove. Smena trenera je urodila plodom. Di Frančeska je zamenio Iachini i preporodio je tim. Sasuolo je uspeo da “ pobegne “ iz opasne zone i to je sada najbitnije.

Inter je favorit na ovom meču i trebalo bi to da opravdaju.

Predlozi za klađenje:

Benevento-Genoa GG3+ @ 1.85

Inter – Sasuolo 1 i 2-5 @ 1.50

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje