Advertisement
MaxBet

U Delrej Biču za oko nam je zapao meč u kojem će igrati dva Amerikanca. Radi se o duelu između Rejlija Opelke i Tenisa Sandgrena, i to je meč koji bi trebao da obiluje asovima i servis vinerima.

Opelka je kao što verujemo da znate prethodne nedelje došao do svoje prve ATP titule u Njujorku. Zaista je servirao kao robot u tim mečevima i svakako da je u formi. Mnogi pominju umor kao faktor u ovom meču sa čim se mi donakle slažemo, ali stil igre koji gaji Opelka ne troši mnogo energije. Razmene na njegovim mečevima su veoma kratke i sve se završi nakon nekoliko udaraca.

Tako bi trebalo da bude i večeras. Verujemo da će se Opelka maksimalno koncetrisati na svoje servise i čekati taj brejkove u kojima je u prednosti zbog servisa. Sa druge strane Sandgren takođe ima dobar servis, mnogo je bolji u polju od Opelke i samo neke njegove greške u serijama mogu Opelki da donesu brejk. Uz neke korektne procente prvog servisa i kod jednog i kod drugog ovo bi trebalo da bude brz meč i vrlo verovatno ćemo gledati taj brejkove.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova 1,98 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.