petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najave za ATP turnire u Rio De Žaneiru i Delari Biču

Pored turnira u Marseju muškarci će igrati u Rio de Žaneiru i Delari Biču.

Rio de Žaneiro:

Ovo je kruna južnoameričke sezone na šljaci. Turnir je iz kategorije 500 što automatski znači da će se ovde skupiti svi najbolji igrači na šljaci.

Titulu brani Dominik Tim koji je prošle sezone pobedio Pabla Karenja Bustu. Šljaka je dosta spora, a napomenuli bismo na veliku vlažnost vazduha u Brazilu zbog koje uslovi nisu najpogodniji.

Najzvučnija imena koja će nastupiti ovde su:
Dominik Tim, Marin Čilić, Gael Monfis, Dijego Švarcman i još mnogi.

Od igrača na koje treba obratiti pažnju izdvojili bismo pre svega Dominika Tima. Još u Argentini smo nagoveštavali njegove dobre rezultate na šljaci i tako će biti i ovde. Prelagano je došao do titule u Buenos Ajresu da bi se govorilo o nekom umoru.
Gotovo smo sigurni da i ovde ide do samog kraja.

Turnir se igra za nagradni fond od 1 847 475 dolara.

Delari Bič:

Ekipa koja je igrala u Njuorku seli se u Delari Bič na turnir koji ima lepu tradiciju. Za razliku od Njujorka ovde će se igrati na otvorenom, a beton je dosta brži od onog u Njujorku.

Titulu brani Džek Šok koji je osvojio trofej nakon predaje Miloša Raonića.

Najzvučnija imena koja će igrati ovde su: Džek Šok, Huan Martin Del Potro, Džon Izner, Kevin Anderson, Miloš Raonić, Sem Kveri i još mnogi.

Od igrača na koje treba obratiti pažnju svakako bismo izdvojili Del Potra i Raonića.

Del Potro ovde u poslednje dve sezone stiže do polufinala, a pošto nije igrao od Austlijan opena mogao bi sličan rezultat da ostvari i ove godine.
Što se Raonića tiče pored finala koje brani biće zanimljvo videti da li se konačno oporavio od silnih povreda. U slučaju da jeste sigurno i on može do samog kraja.

Turnir se igra za nagradni fond od 622 675 dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje