petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava za ATP turnir u Marseju

Francuska je zemlja tenisa i to je država koji održava najveći broj turnira. Imaju grend slem, imaju masters i još mnoštvo turnira i čelendžera. Ove nedelje najbolji igrači sveta nastupiće u Marseju.

Ovaj turnir ima veliku tradiciju. Osvajali su ga veliki šampioni poput Borisa Bekera, Fabrisa Santoroa, Evgenija Kafaljnikova i još mnogi. Igra se u dvoranskim uslovima na betonu koji je prilično brz.

Titulu brani domaći igrač Žo Wilfred Conga, ali njega neće biti ove nedelje u Marseju zbog povrede koju je doživeo u Monpeljeu.

Najzvučnija imena koja će nastupiti u Marseju su:
Roberto Bautista Agut, Luka Pui, Tomaš Berdih, Stan Wawrinka i još mnogi.

Igrači na koje treba obratiti pažnju su:

1) Govorili smo mnogo puta da turnir u Francuskoj biva prekretniaca za nekog od domaćih igrača. Ove nedelje ruku na srce nema ih mnogo ovde, a jedan koji se izdvaja jeste Luka Pui. On je prošle sezone igrao finale, dakle brani puno poena, a i domaći je igrač. Iz ovih razloga on sigurno spada u grupu igrača koji bi mogli daleko da doguraju.

2)Zanimljivo će biti videti i Wawrinku kako će se snaći. Verujemo da će kladionice da ga drže i dalje za velikog favorita, ali mi bi igrali protiv njega u većini slučajeva pa budite oprezni.

Turnir se igra za nagradni fond od 718 810 eura.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje