subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga, najava , predlozi za klađenje (PETAK)

Iako je reprezentativna pauza na snazi i Australijska reprezentacija igra baraž za odlazak u Rusiji, njihovo domaće prvenstvo se igra.

U petak 9:50h je na programu prvi duel ovog kola sa Gosforda gde će se sastati Merinersi i Sidnej.

Central Koust je trenutno na 8mom mestu sa 3 osvojena boda uz gol razliku 5/10. Imaju jednu od najgorih odbrana u ligi ( gori je samo Velington sa 11 primljenih golova),primaju u proseku 2 gola po meču i to nije nešto što ohrabruje pred meč sa Sidnejom. Merinersi u ovaj meč ulaze nakon prvog meča bez primljenog gola (0-0 protiv Brizbejna), po rečima trenera taj podatak im je podigao moral pred ovaj meč i žele iznenađenje i tri boda sa meča protiv šampiona. Jeste da nisu primili gol na tom meču,ali ruku na srce ne može se porediti slabašni Brizbejn i naredni rival Sidnej. Nemaju problema sa sastavom za ovaj meč.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Roux, Glover

Sidnej je trenutno na prvom mestu sa 13 osvojenih bodova i gol razlikom 9/4. Oni su potpuno zasluženo na tom mestu,igraju zaista sjajno i teško da im iko išta može i ove sezone. Ovaj rezultat deluje još impresivnije ako se pogleda koje su oni imali protivnike u prvih 5 kola (Melbur Siti,Melburn Viktori,Pert, Vonderersi,Velington), dakle u prvih 5 kola duel sa 4 jaka tima,od toga 3 direktna rivala za titulu (dobili su oba Melburna,a remizirali sa Vonderersima). Nemaju nekih velikih izostanaka u timu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Grant

Predlog za klađenje: Mnogo veliko iznenađenje bi bilo da Sidnej ovde ne slavi,jednostavno sve je na njihovoj strani,eto jedino to što Merinersi igraju kući.Slaba odbana Merinersa,protiv ubitačnog napada Sidneja koji predvode Milos Ninković,Mirzejevski,Bobo… Zaista teško da Sidnej ovo može da izgubi.

Tip: pobeda Sidneja @ 1.55

2 i 2+ @ 1.85

gost 2+ @ 1.55

Sve kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje