petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela iz najjače australijske lige.

Od 07:35h na programu je jedan duel

Newcastle Jets-Melbourne Victory

Džetsi su u padu forme, pogotovo defanzivni deo tima. U poslednja dva kola primili su čak 5 golova,mnogo za ekipu koja pretenduje na titulu. U prošlom kolu dva puta vodili protiv Sitija i odbrana je dva puta uspela da vrati Siti u igru. Sada im predstoji duel sa drugom ekipom iz Melburna, Viktorijem. Pred momcima Endru Merika je težak meč,ali i imperativ pobede,jer u slučaju bilo kog drugog rezultata, Sidnej će otići na dvocifrenu prednost.Ipak još gora stvar je što će im se približiti Siti u borbi za drugo mesto.Dakle, nezavidna pozicija za Džetse. Da stvar bude još gora za defanzivu pobrinuo se Daniel Georgijevski koji će propustiti ovaj meč. Ipak koliko je situacija u defanzivi loša toliko je u napadu dobra.Naime u tim se vraća Roj O’Donovan,najbolji strelac,pa i i igrač tima. On će po rečima Merika igrati na ovom meču,ali ućiće sa klupe. Osim njega u tim se vraćaju i braća Petratos.Dakle klimava odbrana i najjači mogući napad na ovom meču.

Viktori u dosta teškoj situaciji dočekuje ovaj meč. Poraz u prošlom kolu od Sidneja im je doneo mnogo više problema od gubitka 3 boda. Bukvalno,odmah nakon meča Milligan je odlučio da napusti ekipu i ode u Saudijsku Arabiju,iako je do tog meča bilo reči da će ostati u timu. Miligan je jedan od stubova tima,mnogo bitan u defanzivi i neće im biti lako bez njega. Da stvar bude gore na ovom meču neće biti ni Gerije zbog suspenzije. Ipak napad će biti jači za Liroj Džordža koji se vraća nakon povrede. On je jako bitan za ovaj tim,najbolji asistent lige i igra Viktorija zavisi od njega. On uz Berišu i Barbarusisa predstavlja jak tri. Dakle situacija je slična kao i kod Džetsa, uzdrmana odbrana i jak napad.

Oba ovosezonska duela su završena GG3+,a s obzirom na stanje u ekipama nije nemoguče da i ovo bude efikasan meč.

Drugi meč na programu je od 9:50h

Adelaide United-Perth Glory

Adelejd u ovaj meč ulazi nakon pobede protiv Velingtona na gostovanju. Ta pobeda im je donela 6 bodova prednosti u odnosu na pratioce u borbi za plej of i tako možda malo olakšala dolazak do cilja. Pobedom nad Velingtonom prekinuli su seriju od tri meča bez pobede i to je jako bitno za samopouzdanje ekipe. Trener Marko Kurtz najavljuje da će na ovom meču ići na pobedu. Odbrana je dosta dobra,dok napad ima problema što sa stvaranjem šansi, što sa završnicom i to je Kurtz na konferenciji posebno apostrofirao kao problem. Radilo se na tome na treninzima i videće se napredak, možda već u ovom kolu. Velika stvar je povratak u tim kapitena Isaisa, dok će nedostajati Lia, Absalonsen, Elrih i Diawara.

Pert je pobedom u prošlom kolu konačno prekinuo niz od 5 mečeva bez pobede. Taj meč im je skinuo kamen sa srca i sad će lakše igrati. Ipak nemaju vremena za predah,jer je borba za 6to mesto vrlo neizvesna. Naime, 6to mesto dele tri ekipe sa po 19 bodova uključujući tu i Pert,a vrebaju ih Merinersi sa 16, sve je otvoreno. Pertu je napad proradio i to raduje. U ovom prelaznom roku su doveli dva jako dobra igrača Nika Kilkenija i Dina Đulbića. Takođe u tim se vraća i Mič Nikols. Ipak odbrana ostaje problem, najgori deo tima. Moraju da poprave stvari u odbrani ukoliko žele nešto više ove sezone.

Na ovom meču neće biti Tagarta, Milsa i Gueraa.

Biće ovo jedan vrlo težak meč za prognoziranje, meč koji je obema ekipama dosta bitan. Prvi ovosezonski meč je dobio Pert, drugi Adelejd. Moglo bi biti golova na obe strane,ako gledamo na stanje u timovima,ali možda je najsigurnija opcija ukupno golova.

Predlozi za klađenje:

Newcastle Jets-Melbourne Victory GG3+ @ 1.70

Adelaide United-Perth Glory 3+ @ 1.60

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje