petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela.

Dan otvaraju ekipe Adelajd Junajteda i Njukasl Dzetsa.

Adelajd nije startovao baš najbolje u ovoj sezoni. Trenutno se nalaze na 7mom mestu sa 5 osvojenih bodova. Kao što je i najavljivano dolaskom Nemačkog stručnjaka Kurtza igraju čvrst fudbal sa malo golova. U seriji su od dva poraza,ali imaju opravdanje za to u vidu kadrovskih problema u zadnjoj liniji. Na ovom meču će biti lišeni usluga Absalonsena, Lie, Guluma, Regana i Elrich-a,dok se u tim vraća napadač Diawara što će značajno ojačati ofanizivu. Ovi izostanci nisu nebitni,ajde Absalonsen još i nekako,ali mnogo će nedostajati Gulum,Regan i Elrich jer su to tri defanzivna igrača i to tri koja su projektovana za startnu postavu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Diawara

Izostanci: Lia, Absalonsen,Gulum,Elrich, Regan

Njukasl je počeo sjajno sezonu. Nakon tri odigrana kola nalaze se na trećem mestu i najefikasnija su ekipa u ligi. Velika zasluga za ovaj razultat ide sjajno napadaču O’Donovanu koji je postigao 7 od tih 13 golova. Njukasl u narednih par nedelja ima seriju jakih mečeva(Sidnej,Melburn Siti,Viktori) i tek će se tu videti koliko je ova ekipa zaista jaka. Oni igraju jako dobro protiv ekipa koje igraju otvorenije jer imaju ubitačnu kontru, ali videćemo kako će se snaći protiv ekipe koja igra zatvorenije kao što je slučaj sa Adelajdom. Nemaju nekih velikih kadrovskih problema osim duže povređenog Vargasa i Georgijevskog.

Povratnici u tim/Izostanci

Povrantici u tim: /

Izostanci: Vargas, Georgijevski

Predlog za klađenje: Mnogo težak meč za igranje, možda je najbolje da se ovaj meč preskoči. Jedino nešto što bi predložio za ovaj meč je GG,ali sa nekom minimalnom sigurnošću 1/10.

Tip: GG @ 1.55


Drugi meč će se odigrati u Melburnu gde će Viktori dočekati ekipu Brizbejna.

Viktori je katastrofalno krenuo u ovoj sezoni i nakon 5 odigranih kola imaju samo 3 osvojena boda i još uvek nemaju pobedu. Imaju problema sa sastavom za ovaj meč jer neće biti bitnih igrača poput Milligana, Troisija (sa reprezentacijom su), Donachia koji je povređen i suspendovanog Austina. Ipak velika stvar je povratak Beriše posle dvonedeljne suspenzije koju je zaradio. On je prvi napadač tima i poprilično se osetio njegov izostanak u prethodna dva kola.

Povratici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Beriša

Izostanci: Donachie, Milligan, Troisi, Barbarouses, Theoharous, Austin

Brizbejn takođe nije počeo nešto previše dobro ovu sezonu jer se trenutno nalaze predposlednjem mestu sa samo 2 osvojena boda. Ono što su svi prognozirali ostvaruje se, a to je da će Brizbej ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za poslednje mesto. Imaju dobar napad koji predvodi Makarone i Ben Khalfallah(inače prošle sezone igraju u Viktoriju i rastali se na ne baš tako lep način). Aloiziju nije baš bilo lako da sklopi sastav za ovaj meč jer mu nedostaje čak 6 igrača.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Theo (prvi golman), Devere, Bowles, Brown, Kristensen, Brady.

Predlog za klađenje: Bez obzira koliko problema sa sastavom imala ekipa Viktorija oni bi trebalo da slave na ovom meču.

Tip: 1 @ 1.75

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje