petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dah amaterizma na visokoj nozi!

Mnoge stvari se u tematikama širokih pojmova mogu prikriti ali, poreklo je ono čime se mnoge ekipe diče. Neki iz ničega naprave mnogo, neki poniknu na temeljima mukotrpnog i višedeceniskog rada, neke promene kapitalna ulaganja sa dalekog istoka a njih, njih u ovom trenutku niko ne može da menja, ne nazire se niko ko bi im pružio slamku spasa. Samo klize u sve veći ponor i padajući uzdignute glave pokazuju ko su zapravo i odakle. Možda je pravo vreme da se vrate „kući“.Tamo gde će ostati član Premier Lige, ali one amaterske kakva se igra u krugovima velškom prvenstva.

Lion Briton je kao simbol Svonsija sa trakom oko ruke u septembru mesecu započeo bitku sa još 10 momaka čiji je on bio predvodnik. Bitku koju u upravi Svonsija nisu ni slutili da će se odvijati unovom pravcu. Samo tri meseca kasnije isti taj Briton ponovo je bio u ulozi vodje, ali ovog puta sa klupe u ulozi menadžera. Vodio je klub na dva meča u Premier Ligi, dobio je ponudu čelnih ljudi kluba da se pridruži stručnom štabu, da bude desna ruka Karvahalu koji je doveden kao neko ko može nešto da promeni. No, on to odbio jer mu je želja da ponovo obuče dres i da se posveti aktivnom igranju fudbala. Nije to nikakva zla krv, mržnja prema novom šefu ili slično, čovek smatra da još može..

Situacija gotovo nikada do sada vidjena u ovako ozbiljnoj ligi kakva je Premier Liga. Ne računajući Gigsa, tamo je situacija bila dosta drugačija. Takva neozbiljnost priliči seoskom fudbalu, nema ko pa ‘ajde, ko god može da pomogne na bilo koji način dobrodošao je. Deluje u najmanju ruku amaterski. Totenhem to mora da iskoristi kako bi stvorio još veći pritisak na konkurente u borbi za jednu od prve četiri pozicije.

Predlog: Tip 2&G2+ (1.70) MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje