petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi za kartone (NEDELJA)

U subotu smo imali 3/6 pogodaka što se tiče kartona. Spremili smo Vam i nekoliko predloga za nedelju.

LA Liga Spain

16:15h Espanyol-Barcelona

Gradski derbi, po pravilu meč koji donosi dosta kartona. Igrali su u polufinalu kupa i na tim mečevima je viđeno 9 i 8 kartona. Sudija za ovaj meč je Jesus Gil (75ž/2c) koji ima prosek od 4,4 kartona po meču. Inače Espanjol dobija u proseku 2,4 kartona,dok Barselona dobija svega 1,6 kartona po meču.

20:45h Atl Madrid-Valencia

Derbi kola. Obično su derbiji u ovoj ligi praćeni sa velikim brojem kartona, pa se nadamo da će to biti slučaj i sa ovim mečom. Sudija za ovaj meč je Ricardo de Burgos (65ž/3c) koji ove sezone daje prosečno 4,6 kartona po meču. Atletiko ove sezone dobija u proseku 2,6 kartona, dok Valensija dobija 3 kartona po meču.

Seria A Italy

15h Bologna-Fiorentina

Duel dva tima koja su u dosta lošim formama,situacija u klubovima nije najbolja,velika je nervoza. Sve bi ti moglo da donese dosta kartona. Bolonja je najgrublja ekipa u ligi sa prosekom od 2,5 kartona po meču. Fiorentina u proseku dobija 1,8 kartona po meču. Sudija koji će deliti pravdu na ovoj utakmici je Daniele Doveri (55ž/2c) koji ima prosek od 5 kartona po meču.

15h Cagliari-SPAL

Duel dva tima koja se bore za opstanak. Mnogo bitan meč za ova tima. Ovakvi mečevi “ davljenika“ su po pravilu puni tenzije i bude baš dosta kartona. Duel dve ekipe koje se nalaze pri vrhu tabele  kada je reč o grubosti. Kaljari dobija u proseku 2,1 kartona, dok SPAL dobija 2,3 kartona po meču. Sudija za ovaj meč je Davide Massa ( 48ž/1c) koji daje u proseku 3,7 kartona po meču.

Naši predlozi:

Espanjol-Barselona više od 3,5 ; 4,5 ; 5,5 kartona na meču

Atletiko Madrid-Valensija više od 3,5 ; 4,5; 5,5 kartona na meču

Bolonja-Fiorentina više od 3,5 i 4,5 kartona na meču

Kaljari-Spal više od 3,5 i 4,5 kartona na meču

Sve ove granice imate u kladionici maxbet u okviru livebeta. Ukoliko nema neke od ovih nižih granica sačekajte 10tak min od starta meča i onda odigrajte. Mada za sve ove mečeve osim za Špance biće od početka sve gore napisane granice.

Ovi tipovi se isključivo zasnivaju na statistici, ovo su naši predlozi i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje