četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez 5 igrača u poslednjoj liniji ide na megdan favoritu

U večerašnjoj utakmici gost je favorit i za očekivati je da upiše nova 3 boda. Olakšavajuća okolnost je da će gost istrčati na teren bez 5 odbrambena igrača od ukupno 8 koliko klub ima na raspolaganju. 3 od 5 odbrambena igrača su pritom standardni prvotimci. Uz oslabljenu odbranu, može se reći do gustu ne cvetaju ruže u napadu u poslednjih nekoliko utakmica. Ovaj meč možete odigrati najkasnije nešto pre 21h po našem vremenu.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 20:45 po našem vremenu u okviru Irske Premijer lige sastati ekipe Bohemiansa i Sliga. Bohemians posle prva dva kola ima skor od 1 pobede i 1 poraza od lidera uz gol razliku 2:1. Sa druge strane ekipa Sligo Rovers  ima 2 poraza uz gol razliku 0:3 – još nije postigla gol.

Izostanci u timu Sligo Roversa: Već je pomenuto da sva 5 igrača koji nedostaju igraju u odbrani. U pitanju su tri štopera i po jedan desni i levi bek. Van sastava će biti sledeća 5 odbrambena igrača: D. Kane, J. Mahon, J. Dunleavy, R. Donelon i L. Banks. Statistika izostaje pošto je tek 3. kolo večeras na programu, ali su Kane, Mahon i desni bek Banks konstantni u prvih 11 kada tim igra u punom sastavu.  

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Domaćin je blizu pobede, a osim problema u realizaciji gost će danas imati problema i da sastavi poslednju liniju u koju će morati da postavlja verovatno neke igrače iz veznog reda. Sama pobeda domaćina 1 donosi kvotu od @1.40 / MaxBet . Hrabriji mogu da pokušaju i pobedu u hendikepu H1 (+1) sa 2 ili više gola razlike koja donosi kvotu od @2.25. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje