nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika nagrada Kanade – Najava trke

Kakva trka u Mogo GP-iju. Apsolutno neverovatan finiš i na kraju pobeda Martina za 64 hiljadita dela sekunde. Dakle, toliko otprilike traje treptaj oka i kome ono nije bilo uzbudljivo taj ne treba da gleda Moto gp trke.

Ovog vikenda se poklopilo da se voze trke u Moto GP-iju i Formuli 1. S obzirom da se Formula 1 nalazi u Kanadi i da trka zbog vremenske razlike počinje kasnije, rešili smo da najavimo i tu trku.

Kao što smo već rekli milion puta, Formulu 1 je dosta lakše pogoditi, jer tamo dosta toga zavisi od bolida. Ko ima najjači bolid taj i pobeđuje i za sada Ferštapen je bez premca.
Ipak, neće Holanđanin biti centar naše opklade već sedmostruki šampion Luis Hamilton. Mi igramo da će se Luis na kraju trke naći na pobedničkom postolju.

Mercedes i dalje kaska za Red Bulom, ali napreduju konsantno. Juče su tokom kvalifikacija bili promenljivi kišoviti uslovi. Za večeras prema prognozi ne bi trebalo da bude kiše, no ko će ga znati. Nama bi ti uslovi i odgovarali, jer je opšte poznato da Luis vozi fenomenalno u takvim uslovima.

Upravo je izašla informacija da je Niko Hulkenberg dobio kaznu od tri mesta pomeranja unazad, što znači da će Hamilton startovati sa treće meste. Ispred sebe ima samo Alonsa i mislim da će to biti direktna borba za drugo mesto.

Predlog za klađenje: Hamilton podijum 1,70 Soker

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje