petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kratka najava prvog polufinalnog meča

Prvi polufinalni meč odigraće se u Bergamu.

Atalanta je trenutno na 8mom mestu u ligi, sa 4 boda zaostatka za mestom koje vodi u Evropu sledeće sezone. Dakle,imaju kakve takve šanse da preko lige izbore plasman u Evropu,ali mnogo veće šanse su u kupu gde su došli do završnice. U prilog ovome ide i činjenica da je Gasperini u prošlom kolu u pobedi nad Sasuolom odmorio tri bitna igrača: Alejandra Gomeza, Mattia Caldaru i Etrit Berishu kako bi bili spremni za ovaj okršaj. Atalanta je sjajna na svom terenu ove sezone. Mnogo je teško uzeti bodove u Bergamu,pogotovo kada igraju velikani Italijanskog fudbala. Protiv njih Atalanta igra sa dodatnom motivacijom.

Sa druge strane Juventus na ovo gostovanje dolazi u sjajnoj formi. U seriji su od 13 mečeva bez poraza,a još impresivnija činjenica je da su na tih 13 mečeva primili samo 1 gol. Ipak u poslednje vreme Juve i ne igra na perfektnom nivou. Igraju tvrde neefikasne mečeve, imaju problema sa napadom, nije toliko ubojit,ali odrađuje posao u kombinaciji sa granitnom odbranom. U prošlom kolu Alegri je odmarao Kijelinija i Aleks Sandra i oni će biti u postavi za ovaj meč,a dodatno pojačanje za odbranu biće i povratak Bufona na gol. Markizio se takođe oporavio od povrede,ali on će verovatno biti na klupi. Postoji šansa da Bentakur dobije priliku od početka meča,a u ofanzivi ima neke najave da bi priliku mogao da dobije trozubac Mandžukić, Bernadeski i Daglas Kosta ili Iguain, nije još potvrđeno ko će od njih dvojice nastupiti. Juventusu je ipak bitnija liga od kupa, pogotovo jer imaju revanš na svom terenu i ne bi čudilo da na ovom meču ne izađe najjači mogući sastav.

Alegri još uvek ne može da računa na Dibalu, Howedesa i Kvardada.

Očekivani sastavi za ovaj meč:

Atalanta: Berisha; Toloi, Caldara, Masiello; Hateboer, Cristante, Freuler, Spinazzola; Gomez, Ilicic; Petagna

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Chiellini, Rugani, Sandro; Sturaro, Bentancur, Matuidi; Bernardeschi, Higuain, Mandzukic

Predlog za klađenje:

Bez obzira na formu Juventusove odbrane, nekako je sigurnije igrati golove na ovom meču, baš zbog neizvesnosti oko toga kakav će sastav Alegri izvesti. Atalanta bi trebalo da igra u najjačem sastavu, trebalo bi da kidišu na gol Juventusa od prvog minuta i mogli bi do gola na ovom meču.

Ove sezone su igrali već jedan meč u Bergamu koji je završen 2-2.

Tip: Atalanta daje gol @ 1.50

Kvota je preuzeta iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje