utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oni nemaju rešenja protiv ovakvih udarača!

Sutra od 11h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Lotte Giants (26-29) i Doosan Bears (34-23). U današnjem meču kiša poena i pobeda Doosana od 10:5. Ništa drugačije ne očekujemo ni sutra.

Starter Giantsa biće desnoruki bacač Park Se Woong (2-5,5.71). Veoma loša sezona za njega, nema jednostavno čime da iznenadi protivnika a oni ga redovno časte udarcima. Uvek je u proseku na 5,6 izmena i stalno prima 3,4 poena po utakmici. Bacao je protiv Doosana ove sezone i u 5 izmena primio je 3 poena.

Starter Doosana je levoruki veteran Yu Hui Kwan (6-2,4.87). Ima 6 pobeda ove sezone ali i pored toga prima brdo poena. U poslednje tri utakmice je primio čak 15 poena i vidi se da nije u dobro formi od starta sezone. Nije bacao ove sezone protiv Lottea.

Loši bacači na ovoj utakmici davaće prostor udaračima, sa par vezanih hitova verovatno će se poeni samo ređati kao na traci. I jedni i drugi su u nizu od 5 utakmica gde nisu davali manje od 5 poena. Doosan je u prethodnih 10 utakmica čak 7x prelazio ovu granicu, a imaju 4 pobede u poslednjih 5. Lotte je jako dobar kod kuće i tražimo utehu jer ako mislimo da pređe ovo granicu onu moraju da nastave sa dobrim partijama. Ako gledamo međusobne susrete ona je opet na našoj strani, u poslednjih 6 susreta je čak 5x dolazilo više poena.

Predlog za ovaj susret je ukupno poena više od 11,5. Kvota je 1,85.

5:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje