petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 32. kolo (utorak)

ČELZI – BRAJTON

ČELZI se u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli, a eventualnim osvajanjem sva tri boda iz narednog duela, preuzeo bi treću poziciju na prvenstvenoj lestvici. Njihov glavni cilj jeste plasman među TOP 4 tima Premier lige, odnosno izlazak u Ligu Šampiona naredne sezone (naravno usled novonastale situacije sa projektom „Superliga“ sve je još uvek neizvesno i pod velikim znakom pitanja, tim pre jer je i Čelzi među osnivačima „lige“). Londonski klub je u dobrom momentumu, jer nakon ubedljivog trijumfa na strani protiv gradskog rivala, Kristal Palasa (1:4), obezbedili su i plasman u polufinale Ligu Šampiona, dok su tokom vikenda uspeli da savladaju Mančester Siti (1:0) i tako se plasiraju u finale FA Kupa. U minuloj prvenstvenoj utakmici na svom terenu „kiksirali“ su protiv VBA, te nema dileme da će sada itekako ozbiljno pristupiti predstojećem susretu u kojem je trijumf i osvajanje celog „plena“ imperativ, jer je konkurencija za sam vrh tabele izuzetno velika i svaki naredni slab rezultat može znatno da utiče na njihov plasman na kraju šampionata. Van stroja su – A.Christensen (defanzivac), M.Kovacic (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) E.Mendy – Azpilicueta, K.Zouma, A.Rudiger – R.James, Jorginho, N.Kante, M.Alonso – M.Mount, C.Pulisic – T.Werner

BRAJTON trenutno zauzima 16. poziciju na tabeli sa šest bodova više u odnosu na opasnu zonu, ali i dve utakmice manje odigrane nego prvi tim koji se nalazi ispod crte. Stoga, popularni „Galebovi“ u zaista dobroj situaciji dočekuju sam kraj sezone, jer su veoma blizu ostvarivanja svoj cilja – opstanka u Premier ligi. Pritom, u narednom kolu igraju protiv Šefild Junajteda (koji je i matematički ispao iz lige), te će taj duel biti idealna prilika za njih da osvoje i ključne bodove „spasa“. Sada gostuju tradicionalno veoma neugodnom rivalu, koji im u poslednje vreme nikako „ne leži“, odnosno protiv kojeg su pretrpeli šest poraza na predhodnih sedam prvenstvenih duela (uz samo jedan nerešen ishod). Za goste neće nastupiti – T.Lamptey (defanzivac), S.March (vezista), P.Tau (vezista), F.Andone (napadač), dok je upitan nastup – A.Connolly (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2)R.Sanchez – A.White, L.Dunk, J.Veltman – P.Gross, A.Lallana, Y.Bissouma, J.Moder – L.Trossard – N.Maupay, D.Welbeck

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1 / @1.65 – 0:0

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21h na stadionu “Stamford Bridge”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje