subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi Sad Wild Dogs – Predstavljanje pred sezonu – SK PLS 2021

Ekipa Novi Sad Wild Dogs pokušaće ove godine da nadogradi sezonu 2019. kada je završila kao treća u Sport Klub Prvoj ligi Srbije. Iako će ponovo biti jedini tim bez import igrača, Dogsi će biti težak zalogaj za sve timove Prve lige Srbije. Tim i dalje čini grupa iskusnih igrača, ali tom jezgru se polako priključuju i mlade nade iz juniorskog pogona.

Na čelu stručng štaba je i dalje Vladislav Petković, iskusan trener koji radi i dalje i u reprezentaciji Srbije. Za napad kao koordinatori zaduženi su Mladen Knežević i Andrej Puškaš, dok će iste pozicije sa defanzivne strane zadužiti Boris Lokas i Nenad Šoškić.

Kao što smo već napomenuli, sastav čini standardno jezgro, uz nekoliko pojačanja iz Inđije, Kikinde i Sremske Mitrovice. Novi kvoterbekovi će biti mladi Filip Đokić i Lazar Lazić koji su na toj poziciji igrali prošle godine u touch 7 na 7 ligi, uz reprezentativca Luku Vujnovića koji nažalost u sezonu ulazi povređen. Timu je ove godine priključena i grupa mlađih igrača koji do sada nisu nastupali u seniorskom timu.
Odbranu će u defanzivnoj liniji nositi bivši i sadašnji reprezentativci Aleksandar Doder i Uroš Josipović, lajnbekerski korpus predvode pomenuti Vujnović i Vladimir Vasilić, dok će u sekonderiju pored Srđana Skala biti grupa mlađih igrača.
U napadu najveća pretnja kroz vazduh biće neugodni reprezentativac Davor Soldo koji je takođe bio deo tima reprezentacije protiv Češke i Francuske. Pored njega Andrej Puškaš i Nemanja Vukša biće igrači koji će nositi dobar deo napada.

Roster Novi Sad Wild Dogs 2021

Ime Prezime
Lazar Segedinac
Đorđe Radovanović
Roman Milkov
Nemanja Vučković
Srdjan Skala
Nikola Uzelac
Marko Mančić
Nikola Davidović
Nikola Mitić
Andrej Petrović
Marko Vasiljević
Miloš Mijić
Uroš Josipović
Nikola Prkosovački
Mladen Knežević
Aleksandar Doder
Boris Lokas
Petar Bjelić
Konstantin Vidović
Lazar Mandić
Vladimir Vasilić
Miroslav Marjanski
Nenad Šoškić
Anđelko Markuš
Mihajlo Aleksić
Luka Vujnovic
Dimitrije Maksić
Dejan Pešić
Miloš Svirčev
Branislav Svirčev
Marko Zatezalo
Milan Nikšić
Filip Đokić
Lazar Lazić
Dejan Polovina
Filip Turčinović
Davor Soldo
Dejan Šimonji
Đorđe Mitrović
Nemanja Vukša
Jovan Ikić
Andrej Puškaš
Nikola Ćirić
Milan Matić
Jovan Davidović
Uroš Drapšin
Rastislav Ignjatović

Predsednik Wild Dogsa Vukašin Simonović bio je koncizan kada je reč o pripremama: „Pripreme neprekidno traju od prošle godine, uz prestanak samo za vreme zabrane zbog pandemije. Nekoliko nedelja pre početka imali smo i scrimmage utakmicu sa Plavim Zmajevima, gde smo primetili nedostatke na kojima smo radili do početka sezone”, rekao je Simonović.

Novosadska ekipa u prvom kolu gostuje u Jagodini ekipi Black Hornets, koji su u poslednjem momentu doveli pojačanje na poziciji raningbeka. Utakmica se igra u 18. aprila u 14 časova na terenu FK Trnava.


Izovr: SAAF

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje