petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu su mečevi MLS lige. Na programu je dosta zanimljivih mečeva i mi smo za vas spremili najavu sa predlozima.

01:30h Kolumbus-Portland

Branilac titule,ekipa Kolumbusa nastavlja svoje putovanje kroz MLS ligu. Kolumbus je sasvim solidno krenuo u novoj sezoni gde se trenutno nalaze na 4tom mestu sa 2 boda manje od lidera Majamija. Kažem solidan start,jer oni igraju na dva fronta pošto nastupaju i u Konkakaf Ligi Šampiona gde su došli do polufinala. MLS timovi koji igraju dva takmičenja veoma često žrtvuju ligu zarad tog takmičenja. Kolumbus je ušao u polufinale i tu ih u četvrtak očekuje prvi duel sa Montrejom. Upravo zbog toga ne bi bilo čudno da trener Nensi odmori bitne igrače,pošto gust raspored donosi i povrede. Ramirez je povređen, a Ćućo Hernandez,najbolji strelac je suspendovan.

Njima gostuje ekipa Portlanda. Tim Fila Nevila je počeo dosta loše sezonu i nakon 8 odigranih kola nalaze se na 10tom mestu tj van plej ofa,koji je ove godine postavljen kao osnovni cilj. Ono što odlikuje Portland ove sezone jeste otvorena tj efikasna igra. Na njihovim mečevima pada zaista mnogo golova pa su tako oni tim koji je postigao najviše golova, a ujedno i primio u svojoj konfrenciji. Dakle,reklo bi se za njihov stil igre da igraju na gol više. Nešto šta je praktikovao njihov današnji rival prethodne sezone.

Prognoza: Ovde ćemo probati nešto rizičniju opciju. Domaćin jeste favorit,ali zbog zgusnutog rasporeda mogli bi ovaj meč odigrati sa promešanim sastavom,što ostavlja prostora za goste da makar daju 1 gol.

Predlog : gost 1+ @ 1.42


01:30h Inter Miami-Nešvil

Drugi predlog za danas ide sa meča Majamija.Vratio se Mesi,vratile su se i pobede i povratak na lidesko mesto na tabeli. Majami je trenutno prvi na istoku i nije nemoguće da tu i ostane do kraja regularnog dela sezone. Napadački Majami deluje sjajno. Pogotovo dobro deluju kada je na terenu i Mesi,pa otuda i ne čudi da su najefikasnija ekipa u ligi. Kažem,ne čudi, jer je ovaj tim tako i napravljen,baš da bude mašinerija za golove,da zabavlja publiku,što oni i rade. Odbrana nije najbolji deo tima,moglo bi se pričati i raspravljati na tu temu,ali jednostavno ovaj tim i nije napravljen da igra na 0-0. Ispali su iz internacionalnih takmičenja pa se sada u potpunosti mogu fokusirati na MLS ligu i da pokušaju da je osvoje.

Njima gostuje dijametralno suprotan tim. Nešvil je počeo sezonu loše i nalaze se u donjem delu tabele,po svemu sudeći miljama daleko od bilo kakve borbe za plej of. Ipak,nije samo to parametar po kojem su dijametralno suprotni od Majamija,već je i sam stil igre. Nešvil je tim koji ove sezone igra dosta čvrste i neefikasne mečeve. Malo golova postižu,svega 8 od početka sezone. Za standarde MLS lige ,prosek od 1 gola po meču je zaista malo. Sa druge strane odbrana je na proseku od 2 primljena gola po meču i to sigurno nije parametar sa kojim mogu da se pohvale i ponose pred gostovanje napadačkoj sili kakav je Majami.

Prognoza: Majami je favorit na ovom meču i mogli bi postići nekoliko golova i tako doći do pobede.

Predlog: D1+ pp  i D2+ kraj @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje