četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će biti bez svoja prva dva strelca tima!

Danas će biti bez svoja dva strelca tima, uz još jedan jako bitan izostanak, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o susretu Holandske Druge lige, gde se od 20 časova igra susret između ekipa William II i Eindhoven, radi se o meču 23.kola

William II se nalazi na 9.mestu sa učinkom od 9 pobeda, 6 remija i 7 poraza uz gol razliku 35:26. Na domaćem terenu imaju skor 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 15:10. Na 70% domaćih mečeva ovog tima prolazila je igra 2+.

Za današnji meč nema problema sastavom ovog tima, koji će izaći sa najjačom postavom.

Eindhoven se nalazi na 3.mestu lige, sa skorom 11 pobeda, 6 remija i 5 poraza uz gol razliku 36:29, što se tiče gostovanja, oni su zabeležili skor 4 pobede, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 12:18, na 73% gostovanja ovog tima videli smo prolazak igre 2+.

Ono što će biti ogroman problem za goste na ovom meču, jeste izostanak dva ključna igrača kada se radi o napadu, to su prvi strelac tima  Evan Rottier (20 utakmicas, 7 golova, 4 asistencije), kao i drugi strelac tima  Charles-Andreas Brym (16 utakmica, 6 golova, 5 asistencija), a nema ni defanzivca Pejinenburga (15u/0g/0a).

Mišljenje urednika: Domaći tim, nekada stabilan prvoligaš želi svakako da pokuša da kroz naredna dva perioda ili plejof obezbedi borbu za povratak u najjači rang, gosti igraju dobro ove sezone, ali ne nraočito kada se radi o gostovanjima, a danas su i ozbiljno oslabljeni neigranjem trojice jako bitnih igrača za tim, a uz sve to William II nikad nije poražen od današnjeg gosta na svom terenu, pa je zbog svega navedenog naš predlog danas 1X&2-5 gola po kvoti 1,70.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje