petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim za pobedu ima visoke premije, dok će drugi biti oslabljen

Jedan tim danas ima visoke premije za pobedu, dok će drugi tim igrati bez prvog golmana, prvog i drugog strelca tima, od kojih je jedan i najbolji asistent tima, a motivacija kod igrača će biti na dosta nižem nivou, a uz to postoji mogućnost da dođe do još rotacija u timu. Meč okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je 1,85.

Ekipa Young African je tim koji je jedan od najboljih timova Tanzanije i koji je uz Simbu tim od koga čak i državno rukovodstvo očekuje da se plasira u drugu fazu takmičenja u kojem nastupa, pa su obezbeđene i dodatne premije za pobedu u današnjem meču sa tuniskim timom, što bi pred poslednje kolo obezbedilo prolazak dalje. Trenutno Young African ima 7 bodova na drugom mestu iza današnjeg rivala koji je na 10 bodova i koji je već obezbedio prolazak u narednu fazu takmičenja.

Činjenice: Young African je tim koji je u okviru Kup Konfederacija takmičenja na domaćem terenu u poslednjih pet mečeva poražen samo 1, uz 1 remi i 3 pobede, savladali su timove poput USM Algera iz Alžira, TP Mazembea iz DR Konga i Real Bamoka iz Malija.

U domaćoj ligi, na svom stadionu imaju 10 vezanih pobeda uz samo 2 primljena gola.

Ekipa US Monastir iz Tunisa je u slavila samo jednom u svojoj istoriji u gostima u okviru Kupa konfederacija i to u okviru ovogodišnjeg takmičenja protiv TP Mazembea, pre toga su imali skor 3 remija i 2 poraza

Tim US Monastir će na ovo gostovanje ići bez svog prvog golmana Bechir Ben Saïd (22u/0g/0a), prvog strelca tima Y.Oumarou (23u/6g/2a), a nema ni drugog strelca tima, H. Chikhaoui (22u/3g/5a – u okviru Kupa konfederacija ima 4 asistencije na 6 mečeva)

Mišljenje urednika: Sjajna forma domaćina, dodatna motivacija u vidu novca, pun stadion i gost koji igra bez svoja verovatno dva najbolja igrača i prvog golmana, a nema motivaciju jer je već obezbedio plasman dalje, su idealan razlog da danas pokušamo sa pobedom domaćin po kvoti 1,85.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje