utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Ne mogu ništa da zamerim ekipi

Košarkaši Partizana su ponovo pred prepunom beogradskom „Štark Arena“ (20.041 navijač – novi rekord ove sezone) u okviru 31. kola Eurolige pretrpeli poraz od španskog velikana, Barselone (80:89).

U redovima „crno-belih“ posebno su se istakli – Dante Egzum sa 24, Kevin Panter sa 16, te Zek Ledej sa 10 poena. Kod gostiju najefikasniji je bio – Nikolas Laprovitola sa 25 poena, 19 je dodao Nikola Mirotić, dok je Jan Veseli zabeležio 14 poena.

„Tim se borio i želeo mnogo toga da uradi i igrači dali sve od sebe. Ne mogu ništa da zamerim ekipi, u ovakvom ritmu teško je držati visok ritam. Probali su da koriste sve prednosti u odnosu na nas. Strpljivi su bili i koristili svoje šanse za šut. Oni su u prvom poluvremenu ubacili mnogo trojki iz tranzicije, davali lake poene iz reketa. Mi nismo dobro otvorili treću četvrtinu, te su nas kaznili. Dan odmora iskoristićemo da pričamo o Realu i da se što bolje spremimo za tu utakmicu“, poručio je trener ekipe – Željko Obradović.

KK Partizan sada ima učinak od 17 trijumfa i 14 neuspeha, a već u petak ih očekuje novi veliki izazov u Euroligi, kada u Beograd dolazi drugi španski gigant, madridski Real.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje