sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (četvrtak 30.mart)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Kvota je 1,75 a možete ovarati do 22h!


Miami Marlins – New York Mets prva izmena X 1,75 mozzart

0:0

Na otvaranju uvek najbolje što može tim da ponudi. Za Majami Sandy Alcantara, a za Metse Mad Max Scherzer. Šta reći osim jedan klasik na Floridi i jedan težak dan za udarače obe ekipe.

Prva trojka Marlinsa: Araez (nije baco Šercer protiv njega), Segura (14/36 protiv Maxa u karijeri) i Cooper (2/18 protiv Maxa u karijeri). Ovde će Max imati veoma lagan posao da prođe bez kontakta u 1.izmeni.

Prva trojka Metsa: Nimmo (4/29 protiv Alkantare), Marte (4/13 uz jedan homer protiv Alkantare), Lindor (8/23 uz jedan homer protiv Alkantare). Sandy će imati težak početak utakmice ali ako pogledamo formu ovih igrača ona je mnogo slabija, na odnosu sjajan spring training Alkantare i sjajan nastup na WBSC.

Dakle čekamo nule u prvoj izmeni, a ne sumnjamo u kvalitet dvojice bacača. Neki srednji ulog u odnosu na prvi predlog.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje