Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Kvota je 1,75 a možete ovarati do 22h!


Miami Marlins – New York Mets prva izmena X 1,75 mozzart

0:0

Na otvaranju uvek najbolje što može tim da ponudi. Za Majami Sandy Alcantara, a za Metse Mad Max Scherzer. Šta reći osim jedan klasik na Floridi i jedan težak dan za udarače obe ekipe.

Prva trojka Marlinsa: Araez (nije baco Šercer protiv njega), Segura (14/36 protiv Maxa u karijeri) i Cooper (2/18 protiv Maxa u karijeri). Ovde će Max imati veoma lagan posao da prođe bez kontakta u 1.izmeni.

Prva trojka Metsa: Nimmo (4/29 protiv Alkantare), Marte (4/13 uz jedan homer protiv Alkantare), Lindor (8/23 uz jedan homer protiv Alkantare). Sandy će imati težak početak utakmice ali ako pogledamo formu ovih igrača ona je mnogo slabija, na odnosu sjajan spring training Alkantare i sjajan nastup na WBSC.

Dakle čekamo nule u prvoj izmeni, a ne sumnjamo u kvalitet dvojice bacača. Neki srednji ulog u odnosu na prvi predlog.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.