petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (nedelja 02.april)

Predlog za koji smatramo da ima velike šanse za prolaz! Otvarati do 19h!


Tampa Bay Rays – Detroit Tigers H1(-1,5) 1,90 maxbet

5:1

Kao što sam govorio, ne volim da igram fixeve, ali jednostavno ovaj tip se nameće. Tampa ih je 2x već dobila (4:0 i 12:2), a po svemu sudeći ništa drugačije ne sme biti ni večeras.

Bacač koji je u najvećem usponi po meni u MLB jeste Jeffrey Springs. Levoruki bacač odradio je sjajan spring training, dok je prethodne dve sezone u Tampi bio sjajan takođe sa 5-1 (2021.) i 9-5 (2022.). Iako kombinuje samo fastball,slider i changeup lepo ih upotrebljava i ima perfektne lokacije. Changeup je jednostavno neudariv kad završi u donjoj zoni, a slider koristi protiv levorukih udarača.

Tampa je u sjajnoj udaračkoj formi. Franco se hvala bogu oporavio od blage povrede, pa je otvaranje sezone bilo itekako dobro za ovaj tim, udarački. Defanzivno je sve fukcionisalo perfektno, pa je ova ekipa primila samo dva poena u dva meča. Ne trebamo trošiti reči na bullpen Tampe koji je 1.u Američkoj konferenciji. U 7 izmena ove sezone bullpen Tampe nije dozvolio nijedan poen!

Jedina naša prepreka ovde će biti bacač Detroita Joey Wentz. Levorukom bacaču je ovo 2.sezona u MLB (rekord 3-3 iz prošle seozne). Baca: Fastball/cutter/curveball/changeup. Ja ga lično ne poznajem toliko, ali ako pogledamo brzinu njegovih picheva nije to ništa brzo, pa će udarači Tampe morati biti malo strpljiviji.

Napadački Detroit nastavlja užasnu sezonu 2022. kad su bili takođe ovako očajni. Kabrera je pred penzijom, Baez ne briljira, Torkelson nije u formi.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje