petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u ozbiljnom igračkom problemu večeras!

Kao što piše i u naslovu članka, domaći tim neće moći da računa na čak devetoricu bitnih fudbalera, koji ove sezone imaju solidnu minutažu, dok gost u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede, u punom sastavu. Predlog koji deluje interesantno plaća se kvotom 1.60, a utakmica počinje od 18 časova.


U pitanju je utakmica danskog prvenstva „Superliga„, a od 18 časova će se sastati Copenhagen i Nordsjaelland. Ove dve ekipe zauzimaju prva dva mesta u ligi, bore se za titulu, te iako je na redu 23. kolo, a ima ih ukupno 32, situacija na tabeli nam ukazuje na to da će baš oni da se bore za prvo mesto. Možda može da ih ugrozi Viborg, ali vrlo teško, rekli bismo.

Aktuelni lider na tabeli će sigurno želeti da se domogne druge titule prvaka države, dok je prvu osvojio u sezoni 2011/12. Aktuelni šampion lige, ekipa Kopenhagena, želeće da odbrani titulu, a to joj je poslednji put uspelo u sezoni 2016/17. Sve u svemu, očekuje nas neizvesna završnica.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ipak, ono što nam je „zapalo za oko“ jesu izostanci. Za domaći tim neće igrati Nicolai Boilesen (10n/0g/0a, centralni bek), Akinkunmi Amoo (2n/0g/0a, desno krilo), Zeca (10n/0g/0a, centralni vezni), Andreas Cornelius (17n/5g/1a, centarfor), Jordan Larsson (18n/1g/0a, desno krilo), Kevin Diks (28n/0g/4a, desni bek) i Elias Jelert (25n/1g/2a, desni bek), dok su zbog povreda upitni i Christian Sörensen (28n/3g/8a, levi bek) i Diogo Gonçalves (26n/2g/0a, desno krilo). Gosti će biti bez izostanaka.

Kada se sve to spoji, dakle, želja za titulom, pun sastav, kao i forma solidnih rezultata, sigurno će gosti želeti da dođu makar do boda večeras. Kladionice favorizuju domaći tim, koji je zaista fantastičan u poslednje vreme (na poslednjih 10 utakmica imaju 26 bodova, a gosti imaju 19 bodova), ali se postavlja pitanje koja je granica do koje Kopenhagen može da izdrži, a da ne bude poražen? Iako nećemo ići toliko daleko, verujemo da gosti mogu da priprete makar golom, pa se tip „G1+“ plaća dosta niskom kvotom 1.45, te ćemo mi da pokušamo sa predlogom „G1-2“ po kvoti 1.60.

2:1

Izvor: https://www.fck.dk/nyhed/truppen-mod-fc-nordsjaelland-61


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje