subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Bledo izdanje Zvezde dovoljno za pobedu u derbiju

Košarkaši Crvene zvezde trijumfovali su u 2. kolu ABA lige u derbiju kola gde je u Beogradu pred 4000 gledalaca porazila podgoričku Budućnost rezultatom 69:65.

Na meču se nije skidao Dalibor Ilić, dok zbog povreda nije bilo trojice bekova (Nedović, Marković i Dobrić) te je veliku minutažu imao Nikola Ivanović (27 minuta). Za crveno-bele debitovao je i centar Miroslav Raduljica sa 7 poena (sve sa slobodnih bacanja), a na najbolji mogući način publici se predstavio i perspektivni Filip Petrušev (15 poena).

Kod domaćina je najefikasniji bio Ben Bentil sa 16, dok je Luka Mitrović imao 15 poena. Nakon što je propustio meč u Turskoj, John Holland našao se u startnoj postavi i uneo energiju i pozitivne stvari u odbrani, a doprineo je i sa 10 poena.

Kod ekipe iz Morače najefikasniji je bio crnogorski reprezentativac Igor Drobnjak sa 19 poena, dok ostali igrači nisu bili raspoloženi i nije bilo niti jednog dvocifrenog.

Beogradska ekipa sledeći meč igra već u četvrtak meč Evrolige kod kuće protiv Panathinaikosa, dok je Budućnost za 2 dana na otvaranju Evrokupa domaćin Hamburgu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje