četvrtak, 13. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Borac želi pobedu

Prvi meč u 2022. godini Borac će odigrati pred svojim navijačima. Naime, u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige u Čačak stiže Igokea.

Biće to drugi meč pomenutih timova ove sezone u regionalnoj ligi. Upravo su Borac i Igokea odmerili snagu na otvaranju takmičenja, a kao bolji tim izašao je onaj koji predvodi Dragan Bajić. Rezultat u Laktašima je glasio 91:89.

Marko Marinović, trener Borca, nakon poraza od Budućnosti istakao je da nije zadovoljan ostvarenim skorom.

„Uvek ću biti nezadovoljan rezultatima, jer smatram da možemo bolje. Verujem da smo morali da ostvarimo barem dve pobede više. Sigurno bi nam bilo mnogo lakše. Ali očigledno da mi ne umemo da obavljamo posao na lakši način“, zastao je Marinović, a onda produžio svoje izlaganje.

„Krivo mi je što se nalazimo u ovakvoj situaciji. Radimo svaki dan, ali ne ide. Imamo mlade i neiskusne igrače na odgovornim pozicijama, što nas puno košta. Ali nikad se nisam predavao, pa neću ni sad. Imamo 13 kola do kraja, tako da ništa nije gotovo. Svi u ekipi, kao i uprava, dajemo svoj maksimum. Mislim da nikad nije bilo bolje stanje u Borcu nego što je danas. Imao dobar i stabilan klub, igramo regionalnu ligu nakon 30 godina“, rekao je Marinović.

Takođe, strateg Čačana se dotakao i domaće publike.

,,Protiv Budućnosti je hala bila polu prazna. Možda ovaj grad i ne zaslužuje da Borac igra ABA ligu. Radimo, trudimo se, a onda dođu naši navijači i kažu da je sve to bruka. Igrači to nisu zaslužili. Meni može da priča ko šta hoće. Čist sam kada se pogledam u ogledalo, znam ko sam i šta radim. Čačak je specifična sredina, uspeh se teško prašta”, dodao je trener Borca.

Bez obzira na sve nedaće, čačanski tim se okreće novim izazovima.

,,Očekuje nas teška utakmica protiv Igokee. Vreme koje nam je bilo na raspolaganju smo iskoristili da vredno treniramo i da probamo da vratimo u formu igrače koji su dugo bili odsutni. Iako je pred nama kvalitetan protivnik, pokušaćemo da pružimo svoj maksimum. A da li će to biti dovoljno, videćemo u nedelju veče“, završio je Marko Marinović.

Izvor: KK Borac Tekst: Nikola Minović

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje