nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Da li i danas postižu 102 poena?

U 19. kolu ABA lige, Partizan NIS dočekuje Mega Bemaks u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Utakmica je na programu od 19 časova,.

Trener Partizana, Nenad Čanak poručio je: „U nedelju igramo protiv Mege, ekipe koju sa klupe sjajno predvodi Dejan Milojević  koja u sastavu uvek ima veoma talentovane igrače. Očekujem da obe ekipe budu inspirisane da u Pioniru pruže svoj maksimum. Želimo pobedu sutra, želimo što više pobeda do kraja sezone i ne gubimo nadu u plej-of dokle god postoji i teoretska šansa za to“.

Crno-beli su trenutno 6. na tabeli sa pobede manje od Mornara koji je u poziciji koja vodi u doigravanje. Sa druge strane, čini se da Mega nema ambicija da igra Plejof, a njena glavna svrha je da proizvede nove dobre mlade igrače.

U nedelju nas očekuje meč protiv Partizana. Posle pobede nad MZT-om u prošlom kolu kojom smo praktično obezbedili opstanak u ABA ligi, sada možemo u potpunosti da se posvetimo borbi za što bolji plasman. Crno-beli imaju veoma kvalitetnu ekipu koju sa klupe dobro vodi moj prijatelj Nenad Čanak. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani i sa puno energije na obe strane terena. Najvažnije je da damo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo – izjavio je Dejan Milojević.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje