petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Iskusni igrač pojačao hrvatsku ekipu!

Damir Markota potpisao je za zagrebačku Cibonu.

‘Šveđo’ je nakon osvajanja Prvenstva Hrvatske sa Cibonom  otišao u Mornar iz Bara. Ove je sezone potpisao za Zabok gdje je odigrao 3 utakmice, pa se ipak odlučio vratiti pod Toranj. Letos je trenirao u Ciboni, pa u ekipi nema nekih nepoznanica.

Na njega se ne računa u ponedjeljak protiv Krke. Prvu će utakmicu u dresu Vukova odigrati u nedelju, 01.11. kada će Cibona ugostiti Koper Primorsku.

HT Premijer ligu će moći igrati tek od 12. kola kada je prijelazni rok budući da je već bio registriran za Zabok.

Damir Markota, igrač Cibone:

Možda smo mogli realizirati potpis i ranije, ali bitno da sam sad tu. Nije se previše toga promijenilo u ovoj ekipi. Kostur je isti, a znam Velićevu filozofiju tako da se nadam da ću i ja biti što bolji i pomoći momcima. Drago mi je biti igrač Cibone, ovo je moj klub! Veselim se igrati s ovako mladom i energičnom ekipom. Dosad prikazano u ABA ligi nije realna slika Cibone jer smo imali dosta težak raspored, dečki su bili i u izolaciji jedno vrijeme. Vjerujem da ćemo u narednom periodu početi bilježiti pobjede i u regionalnoj ligi i da će se pokazati prava slika ove momčadi kakvu će i publika rado dolaziti gledati!


Izvor: KK Cibona

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje