četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Odličan potez za njegovu karijeru!

Nakon nekoliko sezona provedenih sedeći na klupi bez šanse za igranje – Boriša Simanić napravio je iskorak i potpisao za novi klub!

Nakon Dragana Milosavljevića, KK Mega potpisala je i igrača koji je od 2014. godine u FMP-Crvenoj Zvezdi.

Visoki igrač koji je i povremeni član srpske reprezentacije napravio je dobar potez u karijeri, a sve je to njegov menadžer uporedio sa karijerjom Bobana Marjanovića.

Miško Ražnatović napisao je na svom Instagram profilu: Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je vazno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanovic je sa 24 godine, bio u gotovo beznadeznoj situaciji, iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoc okruzenja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvuci. Preokrenuo je tok karijere i vec godinama nastupa u NBA ligi! Borisa Simanic, je u ovom trenutku godinu mladji no sto je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identican. Stoga je, Borisa, odlucio da na neki nacin prati put Bobana, i resio je da karijeru nastavi u Mega Soccer bet, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere.

Mega dovela reprezentativca Srbije

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje