subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan vs Cedevita (25. Oktobar)

U nedelju, 25. oktobra, Partizan NIS će u okviru 4. kola ABA lige dočekati Cedevita Olimpiju. Utakmica se igra bez prisustva publike u Hali sportova „Ranko Žeravica“ i počinje u 19 časova.

U 3. kolu regionalnog šampionata, crno-beli su u Železniku savladali FMP, dok je ekipa iz Ljubljane u zaostalom meču 2. kola savladala Primorsku sa ubedljivih 65:102.

Pred nedeljni duel, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović je rekao:

„Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku, verovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu“, poručio je Šćepanović.

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija:
Partizan NIS je tim sastavljen tako da ima dodatnu vrednost u odnosu na prethodnu sezonu. Neki igrači su novi. Prošle sezone bili su najbolji u Evrokupu i ABA ligi, osvojili su i titulu šampiona Kupa Srbije. Beograđani su sezonu započeli lošije, ali u poslednje vreme se povećavaju u formi. Na turneju ne idemo sa belom zastavom. Imamo svoje kvalitete, ali nećemo se predati unapred. Ako igramo onako kako znamo, možemo doći do nove pobede.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje