subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA predlog: Borac vs Crvena Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon pobede nad Baskonijom nemaju vremena za odmor jer ih u zgusnutom kalendaru očekuju 3 utakmice u narednih 8 dana!

U nedelju u 2.kolu ABA lige protiv Borca u Čačku, utakmica se igra od 17 časova u dvorani Borca, a zbog pandemije virusa Covid-19, neće biti publike.

Crveno-beli će u subotu tokom popodnevnih časova odraditi trening i odmah se zaputiti u Čačak, a odmah nakon te utakmice, slede novi izazovi: utakmice Evrolige u utorak (Žalgiris, Beograd), četvrtak (Asvel, Lion), nedelju (derbi kola ABA lige sa Mornarom u Beogradu).

Pred meč sa ekipom Borca koja debituje u prvoj ABA ligi, trener Saša Obradović kaže:

”Najteže su utakmice ABA lige posle velike pobede i igre iz Evrolige . Ponekad od umora ali i od zadovoljstva odigranim može da predstavlja problem u psihološkoj pripremi za utakmicu i ekipu koja zaslužuje respekt. Treba nam velika doza ozbiljnosti i fokusa da bi pobedili i izbegli bilo kakvo iznenadjenje. Borac je odlično vođen od Marka Marinovića i ekipa igra timski, a vidi se da je iskreirana dobra atmosfera. Moramo da igramo na visokom nivou kako bi naš kvalitet došao do izražaja i da bismo ostvarili pobedu”


Smatramo da Zvezda odnosi pobedu, a to ćemo vezai sa J. Loyd 17.5 -. Jordan je u fantastičnoj formi i ima puno slobode kod Obradovića, ali smatramo da danas neće dobiti više od 15 minuta jer predstoje 2 meča Evrolige naredne nedelje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje