petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Rasterećeni pritiska žele da se nadigravaju sa Partizanom?

Filijala Budućnosti, ekipa SC Derby odigraće rasterećenu seriju protiv favorizovanog Partizana. Svaki drugačiji ishod od pobede crno-belih bilo bi veliko iznenađenje. Danas od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić (Štark arena zauzeta) dočekuju “studente”.


Obradović: Primarni cilj je ABA liga


Čeka nas tim koji je u ovom momentu među najboljima u Evropi. Partizan je odigrao izvanrednu seriju protiv Real Madrida. Malo smo van takmičarskog ritma, prošlo je skoro mjesec od završetka regularnog dijela sezone u ABA ligi. Ipak, treniramo dobro i trebalo bi da budemo spremni, pogotovo na energetskom nivou, kao i da budemo fokusirani na zadatke. Rasterećeni smo, želimo da odigramo najbolje što možemo u ovom momentu i jedva čekamo utakmicu – istakao je trener “studenata”, Andrej Žakelj.

Krilni košarkaš Andrija Slavković je svjestan težine izazova.

Dugo smo bez utakmice i u tom periodu smo najviše radili na nama i našoj igri. Suvišno je pričati o igračima Partizana i njihovom talentu, jedna su od najboljih ekipa u Evropi. Spremili smo se dobro, skautirali smo ih i pokušaćemo da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Nadam se da ćemo što duži period biti ravnopravni i na kraju pokušati da iznenadimo Partizan – rekao je 24-godišnji Bjelopoljac.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje