Advertisement
BetWinner

Cibona je u dobrom ritmu. U poslednjoj utakmici pobeđen je Borac, a nakon oporavka od povreda, treneru Veliću će biti na raspolaganju Scottie Reynolds i Ivan Novačić, tako da je nakon dugo vremena ekipa kompletna.

U zaostaloj utakmici protiv Borca nije igrao Darko Planinić zbog pravila ABA lige o registraciji. Centar će biti dostupan treneru u utakmici protiv slovenačke ekipe.

U prvom delu prvenstva Cibosi su u Novom mestu pobijedili Krku (80-63) i imaju priliku odbraniti domaći parket i pridružiti se ekipama s 5 pojeda (Krka, FMP i Split).

Ivan Velić:

Sigurno da nas čeka još jedan nezgodan i zahtjevan protivnik. U prvom dijelu smo slavili u Novom mestu, ali to ne mora značiti ništa. Ovo je nova utakmica, nova priča. Oni puno šire, uzimaju dosta šuteva za tri poena. Moramo odgovoriti na taj njihov stil košarke. Mi smo u dobrom ritmu. Igrali smo jako dobru utakmicu s Megom, Borac smo dobili i nadam se da ćemo na tom tragu biti i s ekipom Krke. Prvenstveno ćemo tražiti da igramo jednu dobru obranu, da budemo agresivni i čvrsti, pokušamo dominirati u skoku i dođemo do laganih poena što se tiče tranzicije. Ponavljam, bit će vrlo teško jer je svaki protivnik u ABA ligi zahtjevan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here