četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA2: Da li legendarni centar može da revitalizuje klub?

Posle nekoliko godina rada u “kući košarke”, Kraljevčanin će da se vrati u svoje mesto, gde će da obavlja funkciju predsednika poznatog kluba. Kako je rekao, posao će da bude težak.

Nenad Krstić je legenda srpske košarke. Bio je predvodnik talasa za njen oporavak posle godina krize, sa nacionalnim timom je osvojio dve srebrne medalje, a kada je došlo vreme, mirno se povukao.

Posle okončanja igračke karijere, okušao se kao funkcioner. Prvo je obavljao funkciju koordinatora za mlađe kategorije u Košarkaškom savezu Srbije, da bi 2020. godine postao potpredsednik ove organizacije. Ipak, nije se dugo zadržao, te je ostao bez angažmana.

Doduše, samo nakratko, pošto je samo nekoliko meseci po napuštanju KSS-a postao novi predsednik kraljevačke Sloge. Ovaj klub je pored njega izabrao i nove članove Upravnog i Nadzornog odbora, sve sa ciljem da mu se vrati stari sjaj.

– Posao će da bude težak, Sloga je u ozbiljnim organizaciono-finansijskim problemima, ali jedinstveni možemo da rešimo sve – rekao je popularni Krle.

Sloga se trenutno takmiči u ABA ligi 2 i u njoj trenutno zauzima deveto mesto tabele sa učinkom 6-4. Takođe je i deo Košarkaške lige Srbije i tamo je devetoplasirana sa 11-11.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje