četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

AC Milan potvrdio transfer Švajcarca u svoje redove!

Fudbalski klub Milan potvrdio je danas da će u klub stići novi igrač, a to je Rikardo Rodrigez dosadašnji član Nemačkog, Volfsburga i član reprezentacije Švajcarske, vrednost transfera se procenjuje na 17 miliona evra (deo tog novca Volfsburg će dobiti ukoliko se ispune određene klauzule iz ugovora)

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/872135034895048708

Rikardo Ivan Rodrigez Araja kako glasi puno ime ovog 24-godišnjeg levog spoljnjeg igrača, biće novo pojačanje Milana koji ovog leta rekonstruiše ekipu. Ovaj igrač je u karijeri nastupao za  Cirih, klub u kojem je ponikao, za ovaj tim odigrao je 48 mečeva uz 2 gola i 10 asistencija, u Volfsburg prelazi 2012.godine za sumu od 8,5 miliona evra. U ovom klubu odigrao je 184 meča, postigao 22 gola uz 28 asistencije. U peridu igara za ovaj klub kreirao je 268 šansi svojim saigračima. Za nacionalni tim Švajcarske sakupio je 45 nastupa uz 1 gol.

Ovog igrača očekuju samo još lekarski pregledi, a po dolasku u Milano je izajvio: ,, Odlično je biti ovde, ovo je fenomenalan klub. Srećan sam što sam u Milanu, nadam se da ću doprineti rezultatima ovog kluba. Forca Milan.“

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje