nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

AKN: Egipat bez pobede došao do plasmana u 1/8 finala!

Završena je grupna faza u grupama A i B. Iz grupe A dalje se plasirala Ekvatorska Gvineja i Nigerija, a Obala Slonovača kao 3. čeka rasplet u ostale četiri grupe. Oni će u sredu znati svoju sudbinu o plasmanu u eliminacionu fazu.

Grupa B je bila veoma zanimljiva do poslednjih minuta. Zelenortska Republika je bila siguran učesnik 1/8 finala pre poslednje runde. Gana je primila dva gola u nadoknadi od Mozambika i tako sebe izbacila sa šampionata.

Veoma zanimljivo bilo je na meču Zelenortska republika i Egipat. Golom Mohameda u prvom minutu nadoknade Egipat je imao siguran plasman u narednu fazu. Međutim Teixeira je iskoristio kiks golmana Egipta i doneo bod svojoj reprezentaciji. A bog je na kraju pogledao Egipat, jer su samo zahvaljujući čudu Mozambika došli do 1/8 finala.

Veoma zanimljivo je to da je Egipat bio bez pobede (3 nerešena ishoda) u grupnoj fazi, a prošao je dalje. Još čudnije je to da su sva tri meča završena rezultatom 2:2. Još jedna zanimljivost je da je Mostafa Mohamed na svakom od tih mečeva dao po jedan gol!


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje