nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako večeras ostvare pobedu, napustiće zonu ispadanja!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Bayern
🇩🇪 18:15 Vilzing – Türkgücü München
TIP: 3+ (1.65) #WIN ✅/ D2+ (2.35) #WIN ✅

Vilzing je u prošlom meču propustio bodove u borbi za ispadanje u gostima, protiv Rain/Lecha. Iako su dominirali tokom cele utakmice, propustili su nekoliko sjajnih prilika i tako su morali da se zadovolje samo nerešenim rezultatom (1:1). Trenutno zauzimaju 16. poziciju koja se nalazi u zoni ispadanja sa osvojenih 40 bodova, 2 bodova manje u odnosu na prvi tim u sigurnoj zoni.

Na drugoj strani, Türkgücü München trenutno zauzima 6. poziciju na tabeli sa osvojenih 49 bodova. Na ovaj susret putuju sa par izostanaka: Kapiten Marco Holz (29/3 M) je povređen, kao i Albano Gashi (24/2 M), Kazuki Date (0/0 M) i Kaan Aygün (0/0 M). Mario Crnicki (16/2 F) je suspendovan. Ove sezone u Regionalligi Bayern znatno bolje igraju na gostovanjima. Na 16 odigranih utakmica prikupili su 26 bodova, samim tim svrstani su na 4. poziciji najboljih gostojućih ekipa.

Sve u svemu, Vilzing igra na domaćem terenu, gde će pokušati da iznenadi favorita, što im je ove sezone u nekoliko navrata polazilo za rukom. Ne mogu se pohvaliti dobrom formom, ali sama igra je poboljšana, ako pogledamo prethodna 2 meča. Na drugoj strani, Türkgücü tradicionalno ove sezone igra dobro u gostima, tako da je zadatak pobeda večeras. Vilzing mora da napada, ako želi pozitivan rezultat, jer gosti igraju ofanzivno. U slučaju da ostvare pobedu večeras, napustiće zonu ispadanja. Samim tim igramo tip 3+, jer očekujem efikasnu utakmicu. Možda nije loše probati na manji ulog tip D2+ (2.35). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje