nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Alanjaspor predstavila dva pojačanja

Turski superligaš Alanjaspor danas je predstavila dva najnovija pojačanja. Reč je o štoperu Darku Laziću i krilnom napadaču Junioru Fernandesu.

22-godišnji Srbin je u Tursku stigao besplatnim transferom iz ruskog Anžija, a potpisao je ugovor na dve i po godine. Dres tog ruskog kluba obukao je tokom leta 2015. godine, a ukupno je ostvario 39 nastupa i pritom je postigao 3 gola. U prvom delu tekuće sezone zabeležio je 11 nastupa, bez rezultatskog učinka. Do sada je kao regularan igrač nastupao samo za Crvenu Zvezdu i Anži, a kao pozajmljen igrač beogradskog kluba nosio je dresove Sopota i Spartaka iz Subotice.

Sa druge strane, 28-godišnji Brazilac je stigao na polusezonsku pozajmicu iz zagrebačkog Dinama. Igrač tog hrvatskog kluba postao je u maju 2013. godine, a ukupno je zabeležio 147 nastupa, uz 47 golova i 14 asistencija. U prvom delu tekuće sezone ostvario 30 nastupa, uz 6 golova i 4 asistencije. Do sada je nastupao za Kobrelou, Mehiljones, Magaljanes, Palestino, Universidad de Čile i Bajer Leverkuzen.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje