petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Predlog za klađenje 2 – 6. Novembar

Da ne ureknemo, ali za sada ide sve kako treba. Pošto je tako idemo sa drugim terminom. Meč koji nam je zapao za oko odigraće se u okviru zapadne divizije NFC-a. Snage će odmeriti Arizona Kardinalsi i Sijetl Sihoksi.

Kladionice ovde nemaju favorita, a margina za poene je postavljena na 49,5.
Duel dve ekipe koje igraju drugačije od očekivanog . Kardinalsi su prošle sezone počeli sa 7-0, igrali plej of i to se očekivalo od njih i ove sezone. Ipak, četa koju predvodi Kingsburi ne igra onako kako se očekuje. Dosta traljavo to izgleda sa obe strane lopte, te su Kardinalsi na skoru 3-5.

Sa druge strane Sihoksi igraju iznad svih očekivanja. U međusezoni tim je napustio Rasel Vilson i prognoze za Sijetl su bile crne. Ipak, po ko zna koji put Pit Kerol je pokazao kakav je mag. Stvorio je sjajan sistem, napravio fenomenalnu atmosferu i Sijetl je trenutno prvi u diviziji sa skorom 5-3. Kvoterbek Sijetla Đino Smit igra fudbal karijere i na Sijetl treba obratiti pažnju.

Svaki derbi u ovoj diviziji je težak za prognozu. Tu se pobede dele kao od šale, te se nećemo igrati sa konačnim ishodom. Ono na šta mi obraćamo pažnju jesu poeni. Sijetl igra fenomenala fudbal ove sezone, na poen više što bi se reklo.

ačno se vidi sva moguća rasterećenost, jer realno gledano niko ovo od njih nije očekivao. Zato i igraju tako. Sa druge strane, Kardinalsi zaista imaju potentan napad. Vratio se Deandre Hopkins i sa njim u timu Kardinalsi postižu 26 i 42 poena.
Mi očekujemo jedan lud meč i debeli over.

Predlog za klađenje: Više od 47,5 1,73 Balkan bet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje