subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal – Predlog za klađenje – 25. Decembar

Juče je bio veoma veoma dobar dan za američki fudbal. Samo je Tenesi upropastio dubl tiket, a ostali predlozi su prošli veoma lako. Na katolički Božić po pravilu imamo tri utakmice iz NBA i NFL lige, a mi danas izdvajamo jedan dubl tiket.

19:00 Majami Dolfins – Grin Bej Pekers 1 1,54
02:00 Arizona Kardinals – Tampa Bej Bakanirs 2 1,24

Ukupna kvota: 1,91 Balkan bet

Majami na svom terenu čeka Grin Bej. Majami je vezao tri poraza i ovaj meč im je veoma bitan. Na skoru su 8-7 i imaju pobedu više u odnosu na Nju Ingland sa kojim igraju sledeće nedelje. Ukoliko bi danas izgbubili bilo bi problema, a mi verujemo da se to neće dogoditi.
Grin Bej jeste upisao neke pobede u poslednje vreme, ali mahom protiv timova koji nemaju šanse za plej of. Oni su i dalje u nekoj ludoj igri, no ono što oni igraju nije vredno pomena. Ne izgleda to dobro kao prethodnih sezona i Majami je osim na poziciji kvoterbeka za klasu bolji tim.

Što se drugog meča tiče Tampa ide na noge ranjenoj Arizoni koja će igrati sa trećim kvoterbekom. Tampi treba pobeda, jer se i njihova divizija znatno iskomplikovala. Ako ništa drugo Tampa ovo može dobiti na odbranu, a realno gledano Arizona igra jako loše na domaćem terenu i njima to ne predstavlja gotovo nikakvu prednost.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje