petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

AMERIČKI FUDBAL : PREDLOZI ZA KLAĐENJE

Ušli smo u deo sezone u kojem mnoge ekipe imaju problem sa povredama, mnoge nemaju šansi za plej of pa svoje najbolje igrače odmaraju. Jedna domaća kladionica u svojoj ponudi ima igrače NFL-a pa bi na osnovu podataka koje budemo izneli mogli da se oprobamo i sa tim opkladama.

19:00 Detroit Lions – Tampa Bay Buccaneers

Ovde igramo na kvoterbeka Tampe Jameisa Winstona. On je tip kvoterbeka koji samo baca loptu i ne razmišlja mnogo o ishodu akcije. Ako pogledamo malo njegovu statistiku, dolazimo do brojke od 26 pasova za tačdaun i 23 presečena pasa. Apsolutno neverovatno za kvoterbeka u NFL-u, ali eto i dalje je tu. Drugi je u ligi po prebačenim jardama sa 4,115 i čini se da je to razlog zašto je i dalje u Tampi.

Odbrana Lionsa je jedna od gorih u ligi, a i ceo tim je osakaćen povredama. Lionsi su 30. odbrana po branjenju pasa i čini se da bi Winston mogao imati dobro veče.

Predlog za klađenje: Winston više od 288,5 jardi 1,85

19:00 New York Giants – Miami Dolphins

I ovde smo se odlučili za kvoterbeka, a to je Ryan Fitzpatrick.
Fitzpatrick je kvoterbek koji igra kroz vazduh i veoma agresivno. Statistika kaže da su Dolphinsi poslednji u ligi kada se gleda trčanje. Dolphinsi po utakmici istrče smešnih 67 jardi i to dovoljno govori kako funkcioniše napad koji predvodi Fitzpatrick.

Na ruku će im ići činjenica što će secondary Giantsa biti veoma oslabljen. Giantsi neće moći da računaju na CB Janoris Jenkinsa i SS Jabrilla Papersa. Fitzpatrick će biti na slatkim mukama, jer će njegov hvatački korpus biti u punom sastavu. DeVante Parker, Allen Hurns, i Albert Wilson se vraćaju na teren, a to znači da će Dolphinsi pucati iz svih oružja.

Predlog za klađenje: Fitzpatrick više od 254,5 jardi 1,85

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstenu odgovornost.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Autor fotografije: Riley McCullough

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje