petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Predlozi za klađenje – 30. Oktobar

19:00 Minesota – Arizona over 47,5 1,77 Balkan bet

Minesota će na svom terenu ugostiti Arizonu. Ovo je meč koji bi trebao obilovati poenima. Minesota ima sjajnu sezonu. Promena trenera kao i promena filozofija donela je rezultat. Minesota posle sedam odigranih kola ima skor 5-1 (bili su slobodni jedno kolo). Poraženi su od Filadelfija koja jedina ima perfektan skor. Jako dobro vođena ekipa i sa mnogo samopouzdanja čekaju Arizonu koja dolazi u Mineapolis sa jednim ciljem, a to je pobeda. Povratak Deandrea Hopkinsa doprineo je efikasnosti. Arizona je postigla 40+ poena protiv Nju Orelansa. Da, jeste pomogla i odbrana sa dva tačdauna, ali generalno gledano napad je izgledao sasvim solidno.

U ovom trenutku napadi su jači delovi tima kod obe ekipe i zato igramo over.


19:00 Nju Orleans – Las Vegas over 47,5 1,74 Balkan bet

Nju Orleans će na svom terenu ugostiti Las Vegas. U ovom trenutku ovi timovi nisu na skoru koji se od njih očekivao pre početka sezone. Nju Orleans sa ovako dobrim timom se dobrano muči. Odsustvo Šona Pejtona očigledno utiče na rezultate, a svakako treba istaći da Nju Orelans ima ogromnih problema sa povredama u napadu.

Vegas ima samo jednu pobedu, ali nemojte da vas zavara taj skor. Ako bi malo dublje analizirali njihove partije sigurno bi tu mogla da se doda još jedna pobeda, ako ne i dve. No, za Vegas nije sve izgubljeno. Pobedili su Hjuston prethodne nedelje i sada imaju seriju utakmica koje mogu i moraju da dobiju ako žele u plej of.

Dva tima koji idu na pobedu, dva tima koja nemaju šta da izgube. Sigurno će biti zabavno i krcato poenima.

Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje