petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal – Predlozi za klađenje

22:05 Los Anđeles Remsi – Pitsburg Stilersi 1 1,57

Jako izgledan 1 po našem mišljenju. Smatramo da su Remsi kompletnija ekipa i da će njihova bolja napadačka igra doneti pobedu. Da, Stilersi imaju možda agresivniju defanzivnu liniju koja bi mogla da napravi probleme Metjuu Stafordu, ali njihova napadačka produktivnost je očakna. Ofanzivna linija Pitsburga je jedno ruglo, a sa druge strane će biti Aron Donlad koji uvek vrši ogroman pritisak.

U suštini, ovde igramo na bolji napad koji u kontinuitetu postiže poene.

22:05 Sijetl Sihoks – Arizona 41,5+ 1,73

Divizijski duel u kojem je Sijetl skoro pa apsolutni favorit, no to ne znači laku pobedu. Ova divizija i kada je Sijetl bio najdominantnija ekipa je uvek iznedrila neizvesne duele. Sijetl ni tada nije bio tim koji razbija svoje protivnika, jer je to uvek bio tim koji dobija tesno.
Arizona igra iznad svih očekivanja. Igraju maksimalno rasterećeno i iz te rasterećenosti donose poene.

Zbog toga pre over nego čist 1.

22:25 Kanzas Siti – Los Anđeles Čardžersi 45,5+ 1,73

I ovde moramo probati sa overom, jer imamo dve ekipe koje se tradicionalno „prangijaju“. Da, Kanzas možda nema tako eksplozivan napad kao nekih ranijih godina, no ni odbrana Čardžersa ne blista.

Čardersi sa druge strane su pravljeni da bi parirali ovim Čifsima. Herbert uglavnom igra dobro protiv Mahomsa i za očekivati je jedan dobar i neizvestan meč, kao što je uvek slučaj kada igraju ovi timovi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje