nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Predlozi za klađenje – Igrači

Kako se utakmice približavaju tako i izlaze informacije oko potencijalnih sastava. Velika većina igrača je pod znakom pitanja i treba pratiti iz minuta u minut ko će biti aktivan, a ko ostati van terena.

U ovom članku izdvojićemo neke igrače koji su po mana zanimljivi za klađenje

Lamar Džekson više od 48,5 istrčanih jardi / Balkan bet

U poslednje dve godine Baltimor Rejvensi imaju velikih problema sa povređenim igračima i to na onim najbitnijim pozicijama. Ni ove sezone ih taj scenario nije zaobišao, te na ovoj utakmici neće moći da računaju na Odela Bekama Juniora koji je doveden kao veliko pojačanje, kao i na Rašona Bejtmena. Obojica su povređeni i sigurno neže igrati večeras. To znači da je hvatački korpus spao na tajt enda Marka Endruza i rukija Zeja Flauersa. Pomenuti igrači će imati koju loptu više, ali generalno plan Baltimora će biti da trče i samo trče. Tu upravo stupa Lamar Džekson kao najbolji igrač, a pored njega bi veliki broj lopti trebao da ima i Gas Edvards koji se vraća nakon pauze od nedelju dana zbog potresa mozga.

Džastin Taker više od 5,5 / Merkur

U pitanju je kiker Baltimora Džastin Taker koji će kako stvari stoje imati mnogo posla danas. Očekuje se jako teška utakmica, na mali broj poena i Taker će sigurno šutirati fild golove.

Džastin Herbert više od 280,5 prebačenih jardi Balkan bet

Nema šta, Džastin Herbert igra gotovo savršen fudbal. To što njegov tim nema bolji skor to je pitanje za glavnog trenera. Novi ofanzivni koordinator je odradio sjajan posao i Herbert je još više napredovao.

Generalno, Herbert na utakmici baca dosta lopti. Takva je taktika i na svim utakmicama je bio preko ove margine. Nema razloga da se taj scenario ne ponovi.

Kristijan Mekefri više od 33,5 uhvaćnih jardi Balkan bet

Ubedljivo najbolji trkač u ligi. Za mnoge i najbolji igrač u ligi. To kako je njemu sistem 49ersa legao to ne može da se opiše rečima.Ovde igramo jarde hvatanjem, jer je dosta bolja opcija od jardi trčanjem. Margina na trčanje je preko 90 i to je mnogo za ovakav meč gde su 49ersi favoriti sa hendikepo od 14 poena.

Mekefri gotovo sigurno dobija 4-5 lopti po utakmici, a na njemu je samo da ih uhvati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje