petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Arina Sabalenka – Karolin Garsija – Najava finala završnog turnira

Došli smo i do samog kraja ženskog dela sezona. Večeras se igra finale završnog turnira u kojem će snage odmeriti Beloruskinja Arina Sabalenka i Francuskinja Karolin Garsija.

Kladionice su bile u velikoj dilemi oko toga koga ovde postaviti za favorita, pa su stavile egal kvote, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Slabo smo pratili ovaj turnir, ali po onome što smo videli ove dve teniserke su zasluženo u finalu. To se posebno mora reći za Sabalenku koja je uspela da skine skalp prvoj teniserki sveta i reši se nekih demona.

Garsija takođe ništa manje lošija. Ovaj plasman u finale je kruna svega onoga što je uradila ove godine, a uradila je mnogo. Posebno ističemo njen kontinuitet u poslednjih par meseci. Bilo je zaista malo kikseva i kada je igrala igrala je uglavnom završnice.
Obe imaju golemo ikustvo igranja ovakvih mečeva. Sabalenka u karijeri ima 11-7 u velikim finalima, dok Garsija ima 11-4 u finalima. Imaju iskukstvo, znaju šta donosi ovakav meč i u skladu sa tim preporučujemo over.

Ovo će se igrati za publiku, jer realno gledano posećenost ovog turnira je bila baš slaba. Bez obzira što su na završnom turniru igrale čak dve domaće teniserke, poseta je bila mizerna.
Ko iole prati sport i igra kladionicu zna da je svaki sportski događaj zabava za publiku, a ona je najbolja u finalima. Očekujemo jednu veliku borbu i vrlo verovatno tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje