subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Arizona Kardinals – Nju Orleans Sejnts – Najava meča

Sedmo kolo NFL šampionata otvoriće Arizona Kardinalsi i Nju Orleans Sejntsi. Blagu prednost u ovom meču kladionice su dale domaćinu sa kvotom 1,70, dok je margina za poene postavljena na 42,5.

Za oba tima se može reći da su veliko razočaranje. Kardinalsima moramo dati više prekora, jer za razliku od Sejntsa oni nemaju problema sa povredama. Kardinalsi su prošle sezone krenuli sa 7:0. Sve je izgledalo sjajno, a onda je usledio drugi deo sezone u kojem nisu postojali. Nekako su se domogli plej ofa na konto odličnog starta, ali bilo je jasno da tamo nemaju šta da traže.

Ove sezone izgledaju očajno. U svaki meč ulaze veoma sporo, dozvoljavaju svojim protivnicima da prave prednost, a onda se čupaju. Dva puta im je to pošlo za rukom, ali su zato četiri puta poraženi. Na njihovu sreću stanje u NFC konferenciji nije tako konkurentno pa za njih još uvek nije sve izgubljeno.

Sejntsi sa druge strane muku muče sa povredama u napadu. Na primer, prošle nedelje protiv Bengalsa su igrali bez celog hvatačkog korpusa i tako će biti i večeras manje više. Vraća se samo Olave, a Majkl Tomas i Džarvis Lendri ponovo neće biti na terenu. I na ovaj utakmici vođa napada će 99% biti Endi Dalton što u neku ruku i nije loša stvar, jer Sejntsi pronalaze način da postižu poene.

Iako sve ukazuje na debeli under mi ovde moramo probati over. Razlog su Sejntsi svakako. U nedostsatku hvatačkih opcija glavni trener Sejntsa Denis Alen je pribegao drugačijim napadačkim šemama. Sada su Sejntsi primorani da koriste dosta trik akcija na koje protivničke odbrane nisu spremne. Imaju sjajnog igrača kao što je Tajsom Hil koji može da igra bilo koju poziciju na terenu. Alvin Kamera će sigurno trčati i hvatati, a povratak Olavea je sjajna stvar.

Sejntsi su prethodne nedelje bez problema postigli 26 poena, nema razloga da to vidimo i večeras.

Kardinalsi na svom terenu moraju konačno odigrati jedan dobar meč. Vraća se glavna hvatačka opcija Deandre Hopkins i to je velika stvar. Kajler Marej ima dobar napadački potencijal i red je da ga iskoristi.

Predlog za klađenje: Više od 42,5 poena 1,74 Balkan bet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje