nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Atlanta Falkons – Nju Ingland Patriots – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Jedanaesto kolo NFL šampionata otvaraju Atlanta Falkonsi i Nju Ingland Patriotsi. Biće to prvi susret ova dva tima još od legendarnog Superboula u kojem su Falkonsi prosuli dobijen meč, i kako stvari stoje još uvek se nisu oporavili od toga. Posebno ne njihov kvoterbek Met Rajan.

Posle deset odigranih kola Falkonsi su na skoru 4-5, dok je Nju Ingland na skour 6-4. Kladionice su prednost dale Nju Inglandu, a njihova pobeda se plaća kvotom 1,35. Margina za poene postavljena je na 46,5.

Čudni su Falkonsi ove sezone, ali igraju iznad očekivanja. Pre dve nedelje su pobedili Nju Orleans Sejtse i bili na skoru 4-4, a onda je usledio šok i gaženje od strane Dalas Kaubojsa rezultatom 43-3. Šta nam to govori? Pa govori nam da je Atlanta jako težak tim za prognozirati. Vrlo verovatno neće u plej of, ali daleko od toga da ne mogu da igraju dobar fudbal.

Novi glavni trener Artur Smit je doneo neku svoju novu kulturu unutar tima. Kalj Pits se polako, ali sigurno etablira kao prva zvezda tima, a nikako se ne sme zaboraviti Kordeler Paterson koji igra sezonu karijere. I dalje tu ima dosta rupa, ali ne može se sve rešiti za godinu dana.

Šta tek reći za Nju Ingland? Gospodar ove igre Bil Beliček je po ko zna koji put pokazao da je otac ove igre u svakom pogledu. Za samo godinu dana je odradio sjajan ribild ekipe i Tom Brejdi polako, ali sigurno odlazi u istoriju. Patriotsi su slabo krenuli, no sada su na skoru 6-4 i svi žljeno iščekujemo sledeće nedelje divizijski derbi protiv Bafala, posebno ako Nju Ingland dobije večeras.

Ruki kvoterbek Mek Džons igra sjajno i jedan je od kandidata za rukija godine. Nisu to neke bajne brojke, ali ono što mu se da da uradi, on to uradi. Prosto, Patrit way što bi Amerikanci rekli. Odbrana, šta tek o njoj reći. Bil Beliček je čini se jedva čekao novu sezonu, jer mu se vratila maltene cela odbrana koja je pauzirala zbog kovida. Ne znate sa koje strane preti veća opasnost. Defanzivna linija veoma dobra, sekonderi možda i najbolji u ligi. Za sada sve funkcioniše sjajno i za Nju Ingland se može reći da uz Tenesi igra najbolji fudbal u prethodne 2-3 nedelje.

Ovaj meč mnogi vide kao veliki test za NJu Ingland, jer dolazi nakon ubedljive pobede nad Klivlend Braunsima. Ako će neki trener svom timu zabraniti da se zabavlja, ili ne daj Bože potceni protivnika onda je to Bil Beliček. Prosto, to je čovek koji onog momenta kada se završi utakmica on je mislima na drugoj bez obzira na rezultat prethodne. Zato je Nju Ingland vladao 20 godina, a verujte da će vladati u godinama koje dolaze.

Nju Ingland je „too hot“ što bi rekli. Napad je počeo da postiže poene u kontinuitetu, te Patriote na poslednjih pet utakmica imaju 45, 24, 27, 54 i 29 poena. Bilo je tu dobrih timova poput Klivlenda, Dalasa i Čardžersa i poeni su bili tu. I zaista ne vidimo šta bi večeras moglo da ih zaustavi.

Falkonsi igraju toplo hladno, a to protiv ovakvih Patriotsa teško da može da prođe. Loša strana po Falkonse je činjenica da Kordeler Paterson najverovatnije propušta utakmicu, jer je veoma malo trenirao ove nedelje, te će odbrana NJu Inglanda moći da se fokusira isključivo na Kajla Pitsa.

Nju Ingland je zasluženo favorit, ali ta reč ove sezone ne znači ništa, jer favoriti padaju kao kruške. Iz tog razloga preporučujemo neku opciju sa poenima.

Predlog za klađenje: Nju Ingland više od 26,5
Opcija 2: Više od 46,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://patriotswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje