subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Dubai: Predlozi za klađenje (Četvrtak)

Danas su na rasporedu četvrtfinalni mečevi u Dubaiju, a evo i dva predloga za klađenje koji bi uz malo sportske sreće mogli da nam donesu profit.

Stefanos Cicipas – Malek Jaziri

Vrlo interesantan meč na prvi pogled. Ako nas pitate Cicipas je ovde izraziti favorit, ali ne bismo se baš zaletali na talentovanog Grka iz nekoliko razloga.
Prvi je Jaziri koji igra fenomenalno na ovom turniru. Godinama unazad on dobija specijalnu pozivnicu od organizatora koju u većini slučajeva opravda osim ako ne naleti na nekog top igrača. Ovde je dobio Dimitrova koji je bio prvi nosilac, a nakon toga Hasea posle dva taj brejka. Verovali, ili ne Jaziriju su ovo prve dve vezane pobede od početka sezone i svakako ga ne treba potceniti. Iako je Tunižanin, ovo je u neku ruku domaći teren za njega i silno će biti motivisan.
Drugi razlog jesu rezultati kao i igra Cicipasa. Dečko ima potencijala, ali glavna mana su mu velike oscilacije tokom meča. To se rešava iskustvom koje ne može da se kupi, ali ne može da nam promakne podatak da je Cicipas odigrao 10 mečeva preko 22,5 gemova od 13 koliko je odigrao u sezoni. Ta tri puta kada meč nije otišao u over igrao je protiv top igrača kao što su Tim i Gaske, a pored njih u over nije otišao meč koji je igrao protiv Setkića. Manje više njegovi rivali su bili čelendžer igrači kakav je  Jaziri i većina je otišla u over.
Očigledno je da nije sposoban da odigra meč u kontinuitetu i to će Jaziri sigurno iskoristiti.

Meč bi vrlo lako mogao da ode u tri seta, i u takvim okolnostima Cicipas je favorit. Fizički je spremniji u odnosu na Jazirija koji ima koji kilogram viška. Ipak, po našem mišljenju iako je Cicipas favorit bolja opcija su over gemovi.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,75

Filip Krajinović – Evgenij Donskoj

Juče nas je Krajinović ispoštovao uz određene poteškoće, ali najbitnije je da je pobedio. Njegov današnji protivnik će biti Rus Evgenij Donskoj, i ovo je još jedan u nizu mečeva u kojem je Krajinović favorit.

Govorili smo o Krajinoviću tokom prethodnih dana, a njegovi rezultati samo potvrđuju našu tezu. Momak je u naletu, i vrlo je blizu ulasku u top 30. Ulazi nešto sporije u mečeve, ali pošto je pun samopouzdanja uglavnom to uspe da nadoknadi.

Iako Donskoj u poslednje vreme igra dobro ( drugo četvrtfinale u nizu) po našem mišljenju to je stvar laganog žreba koji je Rus znalački iskoristio. U Delraj Biču igrao je protiv Dariana Kinga koji je 191. igrač sveta i protiv Donalda Janga koji ima samo jednu pobedu ove sezone. Ovde u Dubaiju igrao je protiv Blaža Kavčića, i iako ga je dobio sa 2:0, Kavčić je imao mnogo šansi da ovaj meč učini mnogo zanimljivijim. Ipak, Slovenac nije koristio svoje šanse i zato je poražen. U osmini finala igrao je protiv vidno prehlađenog Džumhura koji je sve vreme imao problem sa kašljanjem, a pored toga imao je problema sa butnim mišićem. Takav Džumhur nije mogao ništa više i eto Donskoja u četvrtfinalu.
Složićete se da je ovo vrlo lagan žreb i splet srećnih okolnosti, ali ne treba oduzeti ništa Donskoju od ovih rezultata, jer je on svojom dobrom igrom ovo i zaslužio.

Ovo će za njega biti pravi test koji po nama neće položiti. Krajinović igra agresivnan tenis koji Donskoju ne odgovara. Činjenica je da Krajinović na kraju meča ima dosta grešaka, ali stil igre u kom on odlučuje o ishodu poena mu sasvim odgovara i tako treba da nastavi. Realno gledano bolji je igrač od Donskoja i to će danas pokazati.

Predlog: Pobeda Krajinovića 1,60

Napominjemo da su ovi samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje