petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Hertogenboš: Predlog za klađenje – Utorak 13. Jun

Ponuda teniska baš obimna, ostatak ponude skroman pa će sva pažnja biti usmerena ka belom sportu. To naravno nije dobro, jer je tenis već dovoljno težak da se pogodi.

Nadam se samo da se ovde nećemo ogrešiti, jer se evo dvoumimo pola sata oko ovog meča. U pitanju je meč u kojem će snage odmeriti Talon Griekspor i Mikeal Imer. Talon je favorit sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Talon je bez ikakve sumnje bolji igrač na travi, ali opet nismo baš sigurni u njegovu pobedu. Ono na šta mi igramo jeste njegov servis i domaći teren. Generalno gledano nije igrao tako loše na šljaci ako se uzme u obzir njegova ljubav prema toj podlozi. Ovo su uslovi u kojim bi on mogao da dođe do izražaja, jer ima dobar servis, ima dobar forhend i ima dobru igru na mreži.

Njegova mana je igra u polju i ritern. Na njegovu sreću Imer nikada nije važio za dobrog servera pa će čak i očajni Grieskpor sa riternom imati svoje šanse. Takođe, igre u polju na travu nema mnogo pa će se i to svesti na minimum.

Imer nikada nije imao neke bajne rezultate na travi. Nedavno je bio diskvalifikovan pa ko zna možda mu tenis sada i nije prioritet.

Predlog za klađenje: Pobeda Griekspora 1,63 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje